Ronnie O’Sullivan tukevassa johdossa – taisto huipentuu maanantaina

pelaajat Snooker-kausi Tour Championship Snookerin Champion of Champions Shanghai Masters World Snooker Ronnie O'Sullivan Ronnie O'Sullivanin | FinnSnooker.com
Kuva: Monique Limbos

Ronnie O’Sullivan on toistaiseksi edennyt varmasti kohti puolivälieräpaikkaa, sillä legenda johtaa Ryan Dayta kahden session jälkeen 10-6.

O’Sullivan oli valtaisa ennakkosuosikki otteluun, joten selvä johto ei ole minkäänlainen yllätys. Voittoon vaaditaan vielä kolme erävoittoa, joten löysäilyyn ei ole varaa. Ryan Day osoitti Barry Hawkinsia vastaan sen, että mies ei tule missään vaiheessa luovuttamaan. Varmasti myös O’Sullivan laitetaan tiukoille Dayn toimesta, mutta olisihan sulaminen näistä asetelmista todellinen ihme.

Ronnie O’Sullivan on takonut ottelussa kymmenen yli 50 pisteen breikkiä. Toistaiseksi suurin breikki on ensimmäisessä freimissä syntynyt 123 pisteen breikki. Puolestaan Dayn suurin breikki on 115 pistettä.

Mainos:

The Rocket palaa pöydälle maanantaina klo 15:00, jolloin ottelu pelataan loppuun asti. Voittaja etenee puolivälieriin, jossa vastaan asettuu voittaja otteluparista Jack Lisowski-Stuart Bingham. Tuo taisto on tällä hetkellä Binghamin 9-7-johdossa.

Puolivälierä on ohjelmassa ensimmäisen session osalta tiistaina klo 16:30.


Pelaajat:
Turnaukset:
Edellinen artikkeliJudd Trump on marssimassa vakuuttavasti puolivälieriin – esitteli häkellyttävän pussituksen
Seuraava artikkeliRonnie O’Sullivan eteni MM-kisojen puolivälieriin!