Ronnie O’Sullivan joutui jälleen tiukille – nousi 1-3-tappioasemasta upeaan 4-3-voittoon

Players Championship Ronnie O'Sullivanin World Open Macau Masters Jordan Brown Scottish Open The Masters Ronnie O'Sullivan
Kuva: Monique Limbos

Ronnie O’Sullivan joutui jälleen hakemaan voiton aina katkaisufreimin kautta, kun 19-vuotias kiinalainen Yuan Sijun antoi loistavan vastuksen.

The Rocket joutui heti pelin alussa takamatkalle, kun Yuan Sijun tuli huimalla tavalla otteluun. 79 ja 104 pisteen breikit takasivatkin sen, että kiinalainen karkasi välittömästi kahden freimin johtoon.

O’Sullivan ei missään nimessä ollut huono, mutta Yuan Sijun ei yksinkertaisesti tehnyt virheitä eikä antanut legendalle oikeastaan edes paikkoja voittoon. O’Sullivan joutuikin tiukkaan paikkaan, kun vastustaja karkasi neljännessä freimissä 3-1-johtoon ja oli enää yhden voiton päässä jatkopaikasta.

Mainos:

Tässä vaiheessa ilmeisesti 19-vuotias kiinalainenkin tajusi voiton olevan erittäin lähellä, koska nuorukaisen peliin tuli sellaisia virheitä, joita ei oltu aikaisemmissa freimeissä nähty. O’Sullivan oli itsevarmalla päällä eikä jättänyt mahdollisuuksiaan käyttämättä. Näin ollen legenda lähti napsimaan eroa kiinni erä erältä, kunnes tilanne oli jo tasan.

Katkaisufreimissä Yuan Sijun ei saanut enää juonesta kiinni tarvittavalla tavalla, vaan O’Sullivan paukutti 87 pisteen breikin ja nappasi 4-3-voiton.

Ronnie O’Sullivanin seuraavan kierroksen vastustaja selviää myöhemmin, mutta se tulee otteluparista Hossein Vafaei- Chen Feilong.

Kuva: Monique Limbos