Ronnie O’Sullivan kaatoi jättien taistossa Judd Trumpin

maksimibreikit Scottish Open UK Championship International Championship Mark Williams Welsh Open Northern Ireland Open European Masters Snooker Jimmy White English Open Neil Robertson Ronnie O'Sullivanin masters snooker live stream Ronnie O'Sullivan Champion of Champions
Kuva: Monique Limbos

Players Championship -turnaus tarjosi heti avauskierroksella huippukamppailun, kun Ronnie O’Sullivan ja Judd Trump iskivät yhteen.

Aina yhtä odotettu taisto ei aivan tarjonnut sellaista draamaa, jota olisi voinut kenties odottaa. Vaikka breikkejä tehtailtiinkin, niin lopulta pöytäkirjaan merkittiin vain yksi yli 100 pisteen breikki. Tästä vastasi Ronnie O’Sullivan, joka lopulta kirjasi taistosta melko vaivattomastikin 6-3-voiton.

The Rocket oli koko ottelun ajan askeleen edellä ja onnistui tämän ansiosta pitämään eroa Trumpiin läpi taiston. O’Sullivan pussitti palloja mielettömällä varmuudella, sillä pussitusprosentti oli 95. Myös pitkät upposivat selvästi paremmin kuin Trumpilla, sillä O’Sullivanin varmuus 70%, kun taas Trumpin vastaava lukema oli 44%.

Mainos:

Ainoastaan Trumpin safety-peli oli parempaa, mutta muuten O’Sullivan vei kaikki tärkeät tilastot nimiinsä.

Legendan vastus ei ainakaan muutu helpommaksi seuraavalla kierroksella, sillä torstaina pöydän toiselle puolelle astelee Neil Robertson.


Pelaajat: ,
Turnaukset:
Edellinen artikkeliVideo: Ronnie O’Sullivan kohtasi näytösottelusta Espanjasta matkustaneen Rafan – legenda painoi tylysti maksimin pöytään
Seuraava artikkeliVetovihje torstain puolivälierään: Barry Hawkins voittaa Yan Bingtaon?