Ronnie O’Sullivan ei pysähdy! Nappasi paikan välieriin

Tour Championship Players Championship Ronnie O'Sullivanin World Open Macau Masters Jordan Brown Scottish Open The Masters Ronnie O'Sullivan
Kuva: Monique Limbos

Ronnie O’Sullivan on lukinnut tiukasti katseen International Championship -turnauksen mestaruuteen, sillä juna puksutti jälleen yhden aseman eteenpäin.

O’Sullivan ei ole lähtenyt Kiinassa pelleilemään, vaan legenda on edennyt hallitusti jatkoon kierros kierrokselta. Myös torstaina voitokas meno sai jatkoa, kun hyvin taistellut Ali Carter joutui lopulta taipumaan numeroin 6-4.

Ottelu eteni pitkään todella tasaisissa merkeissä, sillä neljän erän jälkeen tilanne oli 2-2. Tämän jälkeen The Rocket vei kaksi erää putkeen, mutta Carter vastasi samalla mitalla.

Mainos:

O’Sullivan käytti lopulta 9. erässä paikkansa ja onnistui nappaamaan äärimmäisen tärkeän erän nimiinsä. Tätä johtoa legenda ei enää menettänyt, vaan nappasi 6-4-voiton nimiinsä.

Ronnie O’Sullivan saavutti voiton ansiosta paikan välieriin, jossa vastaan asettuu Kiinan Zhang Anda. Toisessa välierässä kohtaavat Jordan Brown ja Tom Ford, joten O’Sullivan on jättimäinen ennakkosuosikki koko turnauksen mestariksi. Se vaatii kuitenkin vielä kahden ottelun voittamista.


Pelaajat:
Turnaukset:
Edellinen artikkeliHuima palkinto! Voita matka snookerin The Masters -turnaukseen!
Seuraava artikkeliRonnie O’Sullivan – Zhang Anda näkyy TV:stä – näin katsot ottelun