Ronnie O’Sullivan kaatoi Ali Carterin vaivattomasti World Grand Prixin avauskierroksella

Scottish Open The Masters Ronnie O'Sullivan
Kuva: Monique Limbos

Ronnie O’Sullivan ei ollut yllätettävissä tiistaina, kun legenda kohtasi World Grand Prix -turnauksen avauskierroksella Ali Carterin.

Carter ei pystynyt antamaan vastustaja kuin yhden freimin verran. Ensimmäiseen erään yli 100 pisteen breikin tehnyt Carter hyytyi tämän jälkeen totaalisesti.

O’Sullivan teki toiseen freimiin 105 pisteen breikin, mutta tämän jälkeen mitään ihmeempiä suorituksia ei nähty. The Rocketin voittonumerot olivat lopulta 4-1.

Elävä legenda jatkaa toiselle kierrokselle, jossa vastaan asettuu Barry Hawkins. Kohtaaminen on ohjelmassa keskiviikkona klo 21:00. Se on nähtävillä suorana lähetyksenä ilmaiseksi. Ohjeet lähetyksen katsomiseen löydät TÄSTÄ!

Tiistai tarjosi yhden mojovan yllätyksen, kun Mark Allen tippui Martin Gouldia vastaan. Kaiken lisäksi Allen johti ottelua jo 3-0, mutta Gould nappasi neljä erävoittoa putkeen ja eteni seuraavalle kierrokselle 4-3-voitolla.

Muuten päivä sujui ilman yllätyksiä, sillä niin Judd Trump, Kyren Wilson kuin Ding Junhuikin etenivät toiselle kierrokselle.


Pelaajat:
Turnaukset: