Ronnie O’Sullivan kaatoi Ding Junhuin – eteni kahdeksan parhaan joukkoon

Shanghai Masters Ding Junhui & Ronnie O'Sullivan
Kuva: Monique Limbos

Ronnie O’Sullivan ja Ding Junhui kohtasivat todella laadukkaassa väännössä, jossa lopulta voittajan selvittämiseen tarvittiin 23 freimiä.

Ensimmäisen session jälkeen tauolle lähdettiin tilanteesta 4-4. Myös toinen sessio meni samoin numeroin, joten viimeiseen ja ratkaisevaan jaksoon lähdettiin tasatilanteesta 8-8.

Sunnuntai-iltana päästiinkin sitten jännittämään todellista loppukliimaksia, kun kaksi huippupelaajaa lähti ratkaisemaan voiton kohtaloa. O’Sullivan sai mainion startin päätösjaksoon, sillä legenda painoi 87 ja 73 pisteen breikit ja karkasi 10-8-johtoon.

Mainos:

Kiinalaisvastustaja sai tärkeän kaventavan, mutta Ronnie O’Sullivan kuittasi välittömästi takaisin ja miehet poistuivat lyhyelle tauolle numeroin 11-9.

Ding Junhui nappasi pakollisen kavennuksen pitäen vielä jotenkin toiveensa elossa, mutta tämän jälkeen kiinalaisen MM-kisat päätettiin tylyllä tavalla. O’Sullivan ei jättänyt mitään sattuman varaan, vaan painoi taululle 117 ja 93 pisteen breikit varmistaen 13-10-voiton.

The Rocket lunasti samalla paikan puolivälieriin, jossa vastaan asettuu Mark Williams. Luvassa on jälleen kiihkeä taisto, jonka ensimmäisestä sessiosta päästään nauttimaan jo maanantaina klo 16:30 alkaen.

Ottelu on katsottavissa ilmaiseksi. Ohjeet lähetyksen katsomiseen löydät TÄÄLTÄ!

Kaikki puolivälierät:

Judd Trump – Kyren Wilson

Kurt Maflin – Anthony McGill

Ronnie O’Sullivan – Mark Williams

Neil Robertson – Mark Selby


Pelaajat: ,
Turnaukset:
Edellinen artikkeliRonnie O’Sullivan ja Ding Junhui jatkavat edelleen tasatahtia – ottelu huipentuu illalla
Seuraava artikkeliRonnie O’Sullivan ja Mark Williams aloittavat kihelmöivän yhteenoton maanantaina