Ronnie O’Sullivan tyylillä jatkoon – takoi kelvollisia breikkejä

maksimibreikit Scottish Open UK Championship International Championship Mark Williams Welsh Open Northern Ireland Open European Masters Snooker Jimmy White English Open Neil Robertson Ronnie O'Sullivanin masters snooker live stream Ronnie O'Sullivan Champion of Champions
Kuva: Monique Limbos

Ronnie O’Sullivan jatkoi marssia World Openissa, kun legenda voitti kiinalaisen Lyu Haotian melko selvästi numeroin 5-2.

Ronnie O’Sullivan ei hyytynyt toisellakaan kierroksella, vaan The Rocketin peli sujui selvästi mallikkaammin kuin avauskierroksella Michael Whitea vastaan. Lyu Haotian pysyi neljän freimin verran mukana tahdissa, mutta sen jälkeen O’Sullivan meni menojaan. Kolme perättäistä erävoittoa tulivat tyylillä, sillä mukaan mahtui 102 ja 96 pisteen breikit.

Myös muuten erävoitoissa breikit sujuivat, sillä tämän lisäksi englantilaisen tilille kirjattiin 64 ja 99 pisteen breikit.

Mainos:

Muutenkin suosikit olivat rautaa keskiviikkona World Openissa, sillä O’Sullivanin lisäksi myös Judd Trump ja Mark Selby etenivät jatkoon ongelmitta.

The Rocket kohtaa seuraavalla kierroksella Hossein Vafaein. Kamppailusta voi muodostua melko mielenkiintoinen, sillä kaksikon välillä on nähty melkoista kismaa viime vuosien aikana, joten aina on vaara sille, että tunteet lähtevät ryöpsähtämään.


Pelaajat:
Turnaukset:
Edellinen artikkeliRobin Hull jatkaa vakuuttavaa voittokulkua – nyt kaatui entinen ammattilaispelaaja
Seuraava artikkeliRobin Hull aloittaa EM-kisojen pudotuspelit – ottelu tarjolla suorana lähetyksenä