Ronnie O’Sullivan lataa kovia syytöksiä snookerin nykytilasta – ”Huonoimmassa jamassaan koskaan”

Ronnie O'Sullivan | FinnSnooker.com
Kuva: Monique Limbos

Ronnie O’Sullivan antoi todella kovia kommentteja Metro-lehden haastattelussa, jossa mies kävi läpi snookerin tämän hetken tilannetta.

O’Sullivan ei ole todellakaan mielissään siitä, että missä snooker tällä hetkellä lajina menee. Turhautuminen purkautui Metro-lehden haastattelussa, jossa mies latasi täyslaidallisen kattojärjestön pomojen suuntaan. Varsinkin ammattilaiskiertueella liikkuvat palkintosummat eivät saa ymmärrystä legendalta.

– Kun palkintosummaa katsoo, se näyttää pahalta. Kymmenen miljoonan punnan kokonaispotti 25 kisaan ja 128 pelaajalle, eihän se oli hyvä, The Rocket kommentoi lehdelle.

Mainos:

Viime kuukaudet ovat olleet snookerille karmeita, koska jatkuvat sopupeliepäilyt ja niiden laajuus on tuonut valtaisan mainehaitan.

– He eivät siis ole kaivamassa itseään ulos tästä, mutta ei tässä tarvitse olla Einstein. Laji on luultavasti huonoimmassa jamassaan koskaan. Lajin imago, se on kuin pubiurheilua, O’Sullivan latasi haastattelussa.

O’Sullivanin mukaan pelaajia on peloteltu sakoilla, mikäli julkisuuteen kerrotaan negatiivisia asioita lajista. O’Sullivan ei pystynyt enää olemaan hiljaa asioista, sillä hän on omien sanojensa mukaan kannatellut lajia viimeiset 20-30 vuotta.


Edellinen artikkeliJälleen yksi sopupeliepäily! Mark King on hyllytetty kaikesta toiminnasta
Seuraava artikkeliSelby, Carter, Wilson ja Pang WST Classicin välieriin