Ronnie O’Sullivan oli lähellä myöhästyä ja tippua turnauksesta – ”Olin kebabilla”

Mark Williams Welsh Open Northern Ireland Open European Masters Snooker Jimmy White English Open Neil Robertson Ronnie O'Sullivanin masters snooker live stream Ronnie O'Sullivan Champion of Champions
Kuva: Monique Limbos

Ronnie O’Sullivan oli lähellä lähteä lauluun English Openista myöhästymisen vuoksi, sillä mies ehti juuri ennen matsia paikalle.

O’Sullivan kertoi voittoisan Michael Georgiouta vastaan pelatun taiston jälkeen, että miehelle meinasi käydä vanhanaikaiset ennen ottelua.

– Tulin paikalle seitsemän minuuttia ennen alkua. Minulla oli vielä lenkkarit jalassa ja farkut päällä, O’Sullivan totesi The Sunin mukaan.

Legendan myöhästymisen takana oli hieman pitkäksi venähtänyt ruokailu kebabissa.

– Olin kebabilla ystävieni kanssa. Pidettiin hauskaa ja parannettiin maailmaa. Sitten mietin, että parempi lähteä nyt, kun edellinen matsi oli päättynyt, The Rocket kommentoi haastattelussa.

O’Sullivan oli kohmeessa avauserän, jonka hän hävisi Georgioulle. Tämän jälkeen matsi kuitenkin lähti rullaamaan ja legenda iski putkeen peräti 446 pistettä. Nyt Ronnie O’Sullivan on edennyt jo puolivälieriin, jossa vastaan asettuu perjantaina belgialainen Luca Brecel.


Pelaajat:
Turnaukset:
Edellinen artikkeliRonnie O’Sullivan löi pöytään melkoisen näytöksen – teki 446 pistettä peräkkäin
Seuraava artikkeliRonnie O’Sullivan ja John Higgins kohtaavat legendojen taistossa