Ronnie O’Sullivan kehui estoitta vastustajaansa – ”Hänellä on hämmästyttävä lahja pelata tätä peliä”

Saudi-Arabian UK Championshipin Karen Wilson Jordan Brown Ronnie O'Sullivan Champion of Champions
Kuva: Monique Limbos

Ronnie O’Sullivan nappasi sunnuntaina mestaruuden Shanghai Mastersissa, kun legenda kaatoi finaalissa Luca Brecelin numeroin 11-9.

O’Sullivan kaatoi matkalla mestaruuteen kovia nimiä, sillä voitot irtosivat muun muassa John Higginsistä, Mark Selbystä ja Luca Brecelistä. Finaali oli kuitenkin tiukka taistelu, kuten myös aikaisemmat ottelut, joten helpolla The Rocket ei pokaalia nostellut.

Elävä legenda antoikin finaalin jälkeen haastattelun, jossa ylisti belgialaisen Luca Brecelin pelaamista.

Mainos:

– En ole yllättynyt siitä, miten Lucalla on pelit kulkeneet. Hän ei ollut yllätysvoittaja MM-kisoissakaan. Hänellä on hämmästyttävä lahja pelata tätä peliä. Esitys, jonka hän esitti Sheffieldissä, oli uskomaton. Hän on kehittynyt paljon pelaajana ja rakastaa tätä lajia. Toivon, että olisin itse urallani vastaavassa vaiheessa. Hän on nuori mies, jolla on paljon vuosia edessä, O’Sullivan kehui vastustajaansa.

O’Sullivan ei ollut aivan tyytyväinen omaan peliinsä, vaikkakin ajoittain breikit tulivatkin itsestään. Mukaan mahtui kuitenkin helppoja missejäkin.

– Kun olet flow-tilassa ja lyöt palloa hyvin, niin peli tuntuu niin helpolta. Tuntuu, että teet pöydällä aivan mitä haluat. Kun et ole, niin pelkäät jopa tulla pöydälle. Se on pelottavaa. Tämä peli voi olla jonain päivänä niin vaikeaa ja sitten taas toisena niin helppoa. Olen elänyt kaksi tai kolme vuotta niin, että koin upottavan kaikki pallot. Finaalissa missasin sellaisia palloja, että nauroin itselleni, The Rocket jatkoi.


Pelaajat:
Turnaukset:
Edellinen artikkeliRonnie O’Sullivan on Shanghai Mastersin mestari! Iski finaaliin turnauksen suurimman breikin
Seuraava artikkeliHuikea startti uudelle snookerviikolle! Ryan Day paukutti maksimibreikin