Ronnie O’Sullivan kritisoi rajusti turnausjärjestelyjä – ”Jokainen päivä Crawleyssa on hukattu päivä elämässäni”

Players Championship Ali Carter Ronnie O'Sullivan
Kuva: Monique Limbos

Ronnie O’Sullivan ei ole alkuunkaan mielissään English Openin kisapaikasta, sillä legenda latasi kovia sanoja Crawleyn K2 Leisure Centrestä.

O’Sullivanin mukaan Crawleyssa sijaitseva peliareena ei ole laisinkaan sopiva snookerin pelaamiseen.

– Jokainen päivä Crawleyssa on hukattu päivä elämässäni, O’Sullivan kommentoi BBC:lle.

The Rocket arvosteli turnauspaikkaa jo viime vuonna, sillä mies kertoi joissakin huoneissa olevan jopa virtsan hajua. Nyt kritisoinnin kohteeksi joutuu erityisesti se, että pelaajien kulkeminen rakennuksessa on tehty vaikeaksi. O’Sullivan totesikin BBC:lle saavansa todennäköisesti keuhkokuumeen, kun joutui kävelemään kaatosateessa päästäkseen puhumaan medialle. Englantilaisen mukaan paikka pitäisikin kunnostaa perusteellisesti.

World Snooker vastasi legenda väitteisiin toteamalla, että viime vuonna palaute pelaajilta oli pääsääntöisesti erinomaista. Joitakin muutoksia on palautteen mukaan tehty, sillä tänä vuonna tarjolla on muun muassa paremmat harjoitustilat.

O’Sullivanin arvostelun kohteeksi joutui myös avauskierroksen vastustaja Jamie O’Neill.

– Mieluummin pelaisin sellaista henkilöä vastaan, jolla olisi yhtä paljon hävittävää kuin minulla. Kun pelaat ihmistä vastaan, joka on onnellinen vain paikalla olosta, niin he tulevat pöydälle ja lyövät palloja. Ei ole mitään syytä yrittää lyödä oikeaa lyöntiä, O’Sullivan totesi BBC:n haastattelussa.

– Ihan sama, mikä sinun pelisuunnitelmasi oli, niin sen voi heittää ikkunasta ensimmäisen lyönnin jälkeen, The Rocket jatkoi haastattelussa.

Kuva: Monique Limbos


Pelaajat:
Turnaukset:
Edellinen artikkeliEnglish Open -turnauksen 3. kisapäivä – Ronnie O’Sullivan hakee paikkaa 32 parhaan joukkoon
Seuraava artikkeli17-vuotias kiinalainen teki kovan yllätyksen – pudotti hallitsevan mestarin Stuart Binghamin