Ronnie O’Sullivan ja Kyren Wilson kohtaavat MM-finaalissa!

tuomari Players Championship English Open Northern Ireland Open WST Pro Series Judd Trump Kurt Maflin snookerin Liang Wenbo Northern Ireland Open Champion World Open Shanghai Mastersin Shanghai Masters Judd Trump Tour Championship Ronnie O'Sullivan
Kuva: Monique Limbos

Snookerin MM-kisat ratkeavat viikonlopun aikana, kun MM-finaali on ohjelmassa lauantaina ja sunnuntaina! Tässä ilmainen live stream!

Ronnie O’Sullivan – Kyren Wilson – ilmainen snooker live stream

Perjantain välierät eivät jättäneet ketään kylmäksi ja tuskin jättää finaalikaan. Jo pelkästään Ronnie O’Sullivan pitää siitä huolen, että jokainen vähänkin snookeria seuraava urheilufani nähdään television äärellä.

Finaalissa vastaan asettuu Kyren Wilson, joka on viime vuodet tehnyt kovaa nousua aivan maailman terävimpään kärkeen. MM-kisat ovat olleet miehelle jo tähän asti hieno turnaus, mutta kovin haaste on vasta edessä. Kaikki paineet on kuitenkin O’Sullivan niskassa, sillä Selby-voiton jälkeen kukaan ei usko legendan enää hyytyvän finaalissa.

Wilson on kuitenkin pelaaja, joka voi yllätyksen jysäyttää. Onhan mies voittanut kahdesti aikaisemminkin O’Sullivanin. Edellinen kerta tapahtui helmikuussa pelatun Welsh Openin välierässä, jossa Wilson oli vahvempi numeroin 6-5. Peräti kolme edellistä keskinäistä kohtaamista on edennyt katkaisufreimiin, joten tuskin MM-finaalissakaan tullaan näkemään mitään ylijuoksua.

Ensimmäinen sessio käynnistyy lauantaina klo 15:30. Tämän jälkeen pelit jatkuvat lauantaina klo 21:30, sunnuntaina klo 15:30 ja klo 21:30.

Ottelu näkyy ilmaiseksi Unibet-TV:n kautta. Sinulla tarvitsee ainoastaan olla aktiivinen pelitili, jolla saldoa vähintään 1€. Mikäli sinulla ei ole vielä pelitiliä, niin saat sen auki TÄSTÄ LINKISTÄ!

AVAA LIVE STREAM!


Edellinen artikkeliTäysin uskomaton ottelu! Ronnie O’Sullivan voitti katkaisufreimin ja eteni MM-finaaliin!
Seuraava artikkeliKyren Wilson voitti häkellyttävässä ottelussa Anthony McGillin – katkaisufreimissä nähtiin 186 pistettä