Ronnie O’Sullivan aloittaa pelit UK Championshipissä keskiviikkoiltana

Shanghai Masters Tour Championship Players Championship Ronnie O'Sullivanin World Open Macau Masters Jordan Brown Scottish Open The Masters Ronnie O'Sullivan
Kuva: Monique Limbos

Viime viikolla Northern Ireland Openin finaalissa pelannut Ronnie O’Sullivan kohtaa keskiviikkona irlantilaisen Leo Fernandezin.

Ronnie O’Sullivan – Leo Fernandez – ilmainen snooker live stream

O’Sullivanilla ei pitäisi olla UK Championship -turnauksen avauskierroksella minkäänlaisia ongelmia, sillä amatööri-statuksella pelaava Fernandez ei kuulu todellakaan maailman kärkipäähän.

Kuitenkaan asenneongelmiin ei ole varaa, sillä Fernandez on osoittanut syksyn aikana kykenevänsä voittamaan kovia nimiä, mikäli peli ei ole kunnossa. Esimerkiksi Stephen Maguire kaatui numeroin 3-1 Championship Leaguessa.

Mainos:

Lähtäkohtaisesti ottelusta on kuitenkin luvassa yhden miehen show, joten kaikki muut tulokset kuin The Rocketin murskavoitot olisivat jättimäisiä yllätyksiä.

Ottelu on ohjelmassa keskiviikkona klo 21:00!

Ottelu näkyy ilmaiseksi Unibet-TV:n kautta. Sinulla tarvitsee ainoastaan olla aktiivinen pelitili, jolla saldoa vähintään 1€. Mikäli sinulla ei ole vielä pelitiliä, niin saat sen auki TÄSTÄ LINKISTÄ!

LIVE STREAM AUKI!


Pelaajat: ,
Turnaukset:
Edellinen artikkeliKaksi pelaajaa ulos UK Championshipista – todettiin koronavirus turnauksen alla tehdyissä testeissä
Seuraava artikkeliKyren Wilson painoi fantastisen maksimibreikin UK Championshipissä – katso video!