Ronnie O’Sullivan kohtaa Yuan Sijunin Welsh Openissa

pelaajat Snooker-kausi Tour Championship Snookerin Champion of Champions Shanghai Masters World Snooker Ronnie O'Sullivan Ronnie O'Sullivanin | FinnSnooker.com
Kuva: Monique Limbos

Elävä legenda Ronnie O’Sullivan jatkaa pelejään Welsh Openissa keskiviikkona, kun vastaan asettuu Yuan Sijun. Tässä snooker live stream otteluun.

Tiistai oli suomalaisittain valitettavan huono päivä, sillä Robin Hullin pelit loppuivat avauskierrokselle. Vastassa ollut Gary Wilson ei antanut mitään armoa, sillä loppunumerot kirjattiin 4-0.

Snooker live stream: Yuan Sijun – Ronnie O’Sullivan

The Rocket aloitti turnauksen melko kankeasti, sillä mies voitti Sanderson Lamin lukemin 4-2. O’Sullivanin esitys oli kaikkea muuta kuin vakuuttava, sillä pöydällä nähtiin erittäin huolimaton pelaaja, jonka voitontahto oli kadoksissa. Esitys ei suinkaan ole yllättävä, sillä legendalta on vuosien saatossa nähty useita huonoja pelejä turnauksen avauskierroksilla.

Mainos:

Tänään otteiden on parannuttava, sillä Yuan Sijun nappasi viime viikolla komeat voitot Mark Williamsista ja Stephen Maguiresta. Kiinalainen omaa mahdollisuudet jättiyllätykseen, mikäli Ronnie O’Sullivanin pelihuumori ei ole kohdillaan.

Kaksikon historian ensimmäinen keskinäinen kohtaaminen käynnistyy tänään klo 16:00.

Welsh Open -turnauksen TV-ottelut näkyvät ilmaiseksi Unibet-TV:n kautta. Maksuton live stream aukeaa, kunhan rekisteröidyt Unibetille ja pidät huolen siitä, että pelitililtäsi löytyy vähintään 1 €.

TÄSSÄ LIVE STREAM!

Kaikki keskiviikon TV-pelit:

Klo 12:00 James Cahill-Shaun Murphy

Klo 12:00 Jack Lisowski-Marco Fu

Klo 15:00 Oliver Lines-Ding Junhui

Klo 15:00 Judd Trump-Duane Jones

Klo 16:00 Yuan Sijun-Ronnie O’Sullivan

Klo 16:00 Mei Xiwen-Mark Allen

Klo 21:00 Zhang Anda-Mark Williams

Klo 22:00 John Higgins-Dominic Dale

Kuva: Monique Limbos


Turnaukset:
Edellinen artikkeliHull jäi nollille Cardiffissa – oikukas O’Sullivan toiselle kierrokselle
Seuraava artikkeliVideo: Neil Robertson huippuvireessä – rakensi virheettömän maksimibreikin!