Ronnie O’Sullivan ja Luca Brecel kohtaavat MM-kisojen 3. kierroksella

Tour Championship Snookerin Champion of Champions Shanghai Masters World Snooker Ronnie O'Sullivan Ronnie O'Sullivanin | FinnSnooker.com
Kuva: Monique Limbos

Ronnie O’Sullivan on aloittanut MM-kisat todella hyvin, mutta nyt haaste nousee, kun vastassa on belgialainen Luca Brecel.

O’Sullivan murskasi toisella kierroksella Hossein Vafaein todella tylyin numeroin 13-2. Puolestaan Brecel eteni jatkoon kaatamalla Mark Williamsin 13-11, joten belgialaisella on kova päänahka otettuna. Nyt haaste on kovin mahdollinen, sillä The Rocket on selvästi suurin mestarisuosikki Judd Trumpin pudottua.

O’Sullivanin ja Brecelin välinen taisto käynnistyy tiistaina klo 12:00. Toinen sessio puolestaan käynnistyy tiistaina klo 21:00 ja viimeistään ratkaisut saadaan aikaan keskiviikkona klo 16:30 alkaen.

Mainos:

Katso Ronnie O’Sullivan – Luca Brecel TV:stä – näin aukeaa live stream

Kaikki MM-kisojen ottelut näkyvät suorana discovery+-palvelussa. Otteluita välitetään suorina lähetyksinä myös vapaasti katsottavalla Kutonen-kanavalla. Kutosen lähetykset selostaa Aki Kauppinen ja Eurosportin lähetykset Kauppinen sekä Ville Pasanen.

Kutosen lähetykset Snookerin MM-kisoista:

La 15.4. klo 21, 1. kierroksen ottelu
Su 16.4. klo 21, 1. kierroksen ottelu
Pe 28.4. klo 21, välierä
La 29.4. klo 21, välierä
Su 30.4. klo 21, loppuottelun 2. jakso
Ma 1.5. klo 15, loppuottelun 3. jakso
Ma 1.5. klo 21, loppuottelun 4. jakso


Turnaukset:
Edellinen artikkeliRonnie O’Sullivan nöyryytti totaalisesti ennen ottelua päätä aukonutta Hossein Vafaeita – lukemat todella tylyt
Seuraava artikkeliMM-kisoissa murskajaisia – Neil Robertson ulos