Ronnie O’Sullivan kohtaa MM-kisojen avauskierroksella Mark Joycen

Mark Williams Welsh Open Northern Ireland Open European Masters Snooker Jimmy White English Open Neil Robertson Ronnie O'Sullivanin masters snooker live stream Ronnie O'Sullivan Champion of Champions
Kuva: Monique Limbos

Hallitseva maailmanmestari Ronnie O’Sullivan pääsee heti avauspäivänä estradille, kun vastaan asettuu Mark Joyce. Tässä live stream otteluun!

Ronnie O’Sullivan – Mark Joyce – snooker live stream

MM-kisojen startti on täällä! Se tarkoittaa sitä, että seuraavat viikot ovat täynnä maailman parasta snookeria. Tietysti kaikki suurin huomio MM-turnauksessa kohdistuu O’Sullivaniin, joka on hallitseva mestari. Onko legendan vire jälleen kunnossa kauden tärkeimmällä hetkellä vai jääkö suoritus vajaaksi henkiseltä puolelta?

Kaiken järjen mukaan The Rocketilla ei pitäisi olla mitään ongelmia avauskierroksella, sillä vastaan asettuu monta astetta heikompi Joyce. Kun ottelu pelataan vielä paras 19:stä -systeemillä, niin yllätyksen mahdollisuus on entistä pienempi.

Kaikki on kuitenkin mahdollista ja se nähtiin kaksi vuotta sitten, kun amatööri James Cahill laittoi O’Sullivanin lauluun.

Se on varmaa, että fanit toivovat O’Sullivanille menestystä, sillä turnauksen kiinnostavuus on aivan tapissa niin kauan kuin legenda on mukana.

Lauantaina pelattavan ottelun näet ilmaiseksi suoratoistopalvelun kautta.

Kaikki turnauksen ottelut näkyvät ilmaiseksi Unibet-TV:n live stream -palvelun kautta. Sinulla tarvitsee ainoastaan olla aktiivinen pelitili, jolla saldoa vähintään 1€. 

Mikäli sinulla ei ole vielä pelitiliä, niin saat sen auki TÄSTÄ LINKISTÄ!

LIVE STREAM AUKI!
Pelaajat: ,
Turnaukset:
Edellinen artikkeliBingham ja Carter vireessä – MM-karsinnat päätökseen
Seuraava artikkeliSnookerin MM-turnaus vauhtiin – tässä avauspäivän ohjelma