Ronnie O’Sullivan nappasi torstaina kaksi päänahkaa – perjantaina edessä mahtava kohtaaminen

Ronnie O'Sullivan

Ronnie O’Sullivan eteni Scottish Open -turnauksessa puolivälieriin, kun mies nappasi torstaina voitot sekä Martin Gouldista että Joe Perrystä.

O’Sullivan jahtaa tosissaan menestystä Scottish Openista, vaikkakin mies on todella paljon haastavammalla puolella kaaviota. Tämän viikon kaikki suurimmat yllätykset ovat osuneet toiselle puolelle kaaviota, kun taas toisella puolella pelaavat muun muassa O’Sullivan, Mark Selby ja Judd Trump.

Näistä kaksi ensiksi mainittua iskevät yhteen perjantai-iltana, sillä kumpikin marssi vakuuttavasti torstaina kahteen voittoon. Jos oli O’Sullivan vakuuttava, niin Selby oli vielä astetta vakuuttavampi, sillä mies ei hävinnyt ainuttakaan erää.

Mainos:

The Rocket aloitti päivän kaatamalla Gouldin numeroin 4-0. Illalla haaste oli hieman suurempi, sillä Joe Perry onnistui taistelemaan mukana tasatahtia neljä ensimmäistä freimiä, mutta tämän jälkeen O’Sullivan meni menojaan.

O’Sullivan ja Selby kuuluvat suurten pelaajien joukkoon ja näissä peleissä on aina oma kutinansa. Moni varmasti toivoo O’Sullivanin voittoa, jotta välierissä olisi mahdollisuus nähdä jälleen todellinen unelmaottelu Judd Trumpia vastaan. Selbyllä on kuitenkin kaikki mahdollisuudet kaataa elävä legenda, joten jännitystä ei tule puuttumaan.

Ottelu on ohjelmassa perjantaina klo 16:00 alkaen.

KISA: Veikkaa Scottish Open -finaalin suurin breikki ja voita huikea matka The Mastersiin!

Scottish Open – perjantain puolivälierät:

Klo 14:00 Mark Allen – Scott Donaldson

Klo 16:00 Ronnie O’Sullivan – Mark Selby

Klo 21:00 David Gilbert – Judd Trump

Klo 21:00 Thepchaiya Un-Nooh – Jack Lisowski

 


Pelaajat: ,
Turnaukset:
Edellinen artikkeliRonnie O’Sullivan ja Mark Selby kohtaavat perjantain huippukamppailussa
Seuraava artikkeliRonnie O’Sullivan paukutti kolme sadan pisteen breikkiä – kärsi silti katkeran tappion katkaisufreimissä