Ronnie O’Sullivan ja Mark Selby kohtaavat perjantain huippukamppailussa

Luca Brecel Mark Selbyn snookertähdet snookerin mm-finaali Mark Selby | FinnSnooker.com
Kuva: Monique Limbos

Scottish Open tarjoilee perjantaille todella kovan luokan kamppailun, jossa yhteen iskevät Ronnie O’Sullivan ja Mark Selby. Ottelu starttaa klo 16:00.

Snooker live stream: Ronnie O’Sullivan – Mark Selby

O’Sullivan kaatoi torstaina ensiksi Martin Gouldin numeroin 4-0. Iltapelissä voitto irtosi Joe Perrystä lukemin 4-2. Selby oli vielä astetta tylympi, sillä mies voitti sekä Liam Highfieldin että Jimmy Robertsonin suoraan 4-0.

Nyt kumpikin joutuu parantamaan peliään, mikäli mielii jatkaa turnausta välieriin. Tästä kohtaamisesta ei tule varmastikaan jännitystä puuttumaan, sillä kumpikin tähtipelaaja rokottaa armotta jokaisesta virheestä. Miesten edellinen kohtaaminen on reilun vuoden takaa. Tuolloin O’Sullivan vei pidemmän korren numeroin 6-5.

Mainos:

The Rocket on hallinnut myös pääsääntöisesti kaksikon kohtaamisia, sillä Selbyn tilille on kertynyt ainoastaan yhdeksän voittoa 27 ottelusta.

Scottish Open -turnauksen otteluita pääset seuraamaan jälleen kerran ilmaiseksi Unibet-TV:n kautta. Ilmainen snooker live stream aukeaa, kunhan sinulta löytyy aktiivinen pelitili, josta löytyy vähintään 1€ pelirahaa. Mikäli sinulla ei ole vielä pelitiliä, niin saat sen auki TÄSTÄ LINKISTÄ!

AVAA LIVE STREAM!

Kuva: Monique Limbos


Pelaajat: ,
Turnaukset:
Edellinen artikkeliRonnie O’Sullivan hakee voittoputkelle jatkoa – irtoaako paikka puolivälieriin?
Seuraava artikkeliRonnie O’Sullivan nappasi torstaina kaksi päänahkaa – perjantaina edessä mahtava kohtaaminen