Ronnie O’Sullivan ja Mark Selby kohtaavat snookerin MM-kisojen välierässä!

Shanghai Mastersin Northern Ireland Open Champion of Champions Ding Junhui pääsarjaan Ronnie O'Sullivan Welsh Open snooker live stream Ronnie O'Sullivan | FinnSnooker.com
Kuva: Monique Limbos | Ronnie O'Sullivan | FinnSnooker.com

Snookerin MM-kisat ovat edenneet välierävaiheeseen asti, missä pelit käynnistyvät keskiviikkona. Tässä snooker live stream Ronnie O’Sullivan-Mark Selby -otteluun.

Ronnie O’Sullivan – Mark Selby – ilmainen live stream

MM-kisojen huippuottelut jatkuvat heti keskiviikkona, kun ohjelmassa on välierät. Ehdottomasti otteluista mielenkiintoisempi on kahden todellisen supertähden välinen vääntö. Jo kovia päänahkoja turnauksessa napsinut O’Sullivan saa vastaansa viime kierroksella vakuuttavalla tavalla Neil Robertsonin kaataneen Mark Selbyn.

Miehet ovat kohdanneet historian aikana 29 kertaa. O’Sullivan on voittanut otteluista 18, kun taas Selby on napsinut 10 voittoa. Kertaalleen on päädytty tasapeliin.

Mainos:

Edellinen keskinäinen kohtaaminen on helmikuun Welsh Openista, jossa O’Sullivan oli vahvempi numeroin 5-1.

Ottelu käynnistyy ensimmäisellä sessiolla keskiviikkona klo 21:00. Toinen sessio pelataan puolestaan torstaina klo 16:30 alkaen. Ratkaisut jäävät todennäköisesti perjantaille, jolloin pelataan kaksi viimeistä sessiota. Välierät pelataan paras 33:stä -systeemillä, joten finaalipaikkaan vaaditaan 17 freimiä.

Ottelu näkyy ilmaiseksi Unibet-TV:n kautta. Sinulla tarvitsee ainoastaan olla aktiivinen pelitili, jolla saldoa vähintään 1€. Mikäli sinulla ei ole vielä pelitiliä, niin saat sen auki TÄSTÄ LINKISTÄ!

AVAA LIVE STREAM!

KISA! Veikkaa MM-finaalin korkein breikki ja voita upeita palkintoja!


Pelaajat: ,
Turnaukset:
Edellinen artikkeliMark Williams osoitti mieletöntä urheiluhenkeä – ilmoitti tuomarille omasta virheestään
Seuraava artikkeliKyren Wilson jysäytti paukun – hallitseva maailmanmestari Judd Trump ulos MM-kisoista