Uskomattomat yllätykset jatkuvat – Ronnie O’Sullivan ja Mark Selby ulos UK Championshipistä!

Snooker-kausi Tour Championship Snookerin Champion of Champions Shanghai Masters World Snooker Ronnie O'Sullivan Ronnie O'Sullivanin | FinnSnooker.com
Kuva: Monique Limbos

Tämän vuoden UK Championship on tarjonnut melkoisia yllätyksiä, sillä tähtipelaajat ovat lähteneet lauluun toinen toisen perään.

Torstaina nähtiin jälleen kaksi yllätystä, kun ensiksi Ronnie O’Sullivan joutui pettymään kiinalaista Ding Junhuita vastaan. Jymy-yllätys syntyi lopulta numeroin 6-4.

Ding Junhui sai kamppailuun täydellisen startin, sillä kolme ensimmäistä freimiä meni miehen nimiin. O’Sullivan kuitenkin heräsi pelaamaan ja taisteli pelin 4-4-tasoihin. Tämän jälkeen oli kuitenkin jälleen Ding Junhuin vuoro loistaa, joten kiinalainen nappasi paikan puolivälieriin.

Mainos:

Illalla yllätykset saivat jatkoa, kun Mark Selby sai kunnian olla seuraava iso nimi, jonka pelit päättyivät tippumiseen. Selby joutui toteamaan Matthew Stevensin vahvemmaksi, kun loppunumerot kirjattiin 6-5. Selbyllä oli mahdollisuudet voittoon, mutta 5-4-johtoasema ei lopulta riittänyt, kun Stevens vei kaksi viimeistä freimiä nimiinsä.


Pelaajat: ,
Turnaukset:
Edellinen artikkeliSnookerin UK Championshipin yllätykset jatkuvat – nyt turnauksesta tippui Neil Robertson
Seuraava artikkeliUK Championship -finaali: Ding Junhui ja Stephen Maguire iskevät yhteen