Ronnie O’Sullivan ja Mark Williams kohtaavat finaalissa – näin katsot sen TV:stä

Tour Championship Snookerin Champion of Champions Shanghai Masters World Snooker Ronnie O'Sullivan Ronnie O'Sullivanin | FinnSnooker.com
Kuva: Monique Limbos

Tour Championship huipentuu sunnuntaina pelattavaan finaaliin, kun Ronnie O’Sullivan ja Mark Williams kohtaavat upeassa taistossa.

Sunnuntaina päästään nauttimaan kahden todellisen legendan kohtaamisesta. Entistä kiihkeämmän koitoksesta tekee se, että molemmat ovat aivan jäätävän kovassa iskussa. Williams eteni lauantaina välieriin lyömällä Mark Allenin numeroin 10-5. Ottelu oli jo ensimmäisen session jälkeen Williamsille 8-0, joten se oli paketoitu nopeaan tahtiin.

O’Sullivan on osoittanut turnauksen ajan, että mies on todellakin valmis, kun käsillä on kauden tärkeimmät viikot. The Rocket on finaaliin selvähkö suosikki, mutta Williamsin esitys Allenia vastaan oli sen verran vakuuttava, että miestä ei sovi laskea ulos voittotaistelusta.

Mainos:

Mestariksi vaaditaan kymmenen erävoittoa, joten ratkaissut saadaan illalla klo 21:00 alkavassa toisessa sessiossa. Ensimmäiset kahdeksan freimiä pelataan klo 15:00 alkaen.

Miehet ovat kohdanneet edellisen kerran vuoden 2023 Mastersissa. Tuolloin Williams oli vahvempi 6-5. Puolestaan vuoden 2022 Tour Championshipissä O’Sullivan oli parempi lukemin 10-9. Kaksikko on kohdannut historian saatossa 50 kertaa. Näistä 34 on mennyt O’Sullivan nimiin.

Varsinkin Williamsille voitto olisi aivan valtava buusti MM-kisojen alla, mutta onko The Rocket kaadettavissa.

Finaali: Ronnie O’Sullivan – Mark Williams – näin live stream aukeaa TV:stä

Tour Championshipin TV-oikeudet ovat poikkeuksellisesti Viaplayn nimissä, joten finaali on nähtävillä suorana lähetyksenä heidän maksullisen paketin kautta. Jos etsii ilmaista live stream -palvelua taistoon, niin esimerkiksi VeikkausTV tarjoaa asiakkailleen myös suoran lähetyksen.


Pelaajat: ,
Turnaukset:
Edellinen artikkeliMark Williams käsittämättömän ylivoimainen välierässä – ratkesiko ottelu ensimmäiseen sessioon?
Seuraava artikkeliMark Williams kaatoi finaalissa Ronnie O’Sullivanin – teki hämmästyttävän nousun mestariksi