Ronnie O’Sullivan on jälleen kehissä torstaina – vastustajana on Martin Gould

Shanghai Masters Tour Championship Players Championship Ronnie O'Sullivanin World Open Macau Masters Jordan Brown Scottish Open The Masters Ronnie O'Sullivan
Kuva: Monique Limbos

Ronnie O’Sullivan taistelee paikasta 16 parhaan joukkoon, kun legenda kohtaa torstaina maailmanlistan sijalla 59 olevan Martin Gouldin.

Snooker live stream: Ronnie O’Sullivan – Martin Gould

O’Sullivan nappasi keskiviikkona vakuuttavan voiton, kun mies jyräsi James Cahillin yli numeroin 4-0. Gould on puolestaan aloittanut Scottish Openin kaatamalla Luca Brecelin sekä Kacper Filipiakin. Nyt edessä on kuitenkin monta pykälää kovempi haaste, sillä O’Sullivan on täysin eri luokan pelaaja kuin aiemmin kohdattu kaksikko.

O’Sullivan ja Gould ovat kohdanneet aiemmin neljä kertaa ja jokaiselle kerralla The Rocket on poistunut voittajana pöydältä. Onko tänään vuorossa viides voitto?

Mainos:

O’Sullivanin ja Gouldin välinen ottelu käynnistyy torstaina klo 15:00 ja se on nähtävillä suorana lähetyksenä.

Scottish Open -turnauksen otteluita pääset seuraamaan jälleen kerran ilmaiseksi Unibet-TV:n kautta. Ilmainen snooker live stream aukeaa, kunhan sinulta löytyy aktiivinen pelitili, josta löytyy vähintään 1€ pelirahaa. Mikäli sinulla ei ole vielä pelitiliä, niin saat sen auki TÄSTÄ LINKISTÄ!

AVAA LIVE STREAM!

Kuva: Monique Limbos


Pelaajat:
Turnaukset:
Edellinen artikkeliRonnie O’Sullivan teki viidessä minuutissa 111 pisteen breikin – katso video
Seuraava artikkeliRonnie O’Sullivan hakee voittoputkelle jatkoa – irtoaako paikka puolivälieriin?