Upea tiistai tiedossa! Ronnie O’Sullivan aloittaa Masters-urakkansa

Saudi-Arabian UK Championshipin Karen Wilson Jordan Brown Ronnie O'Sullivan Champion of Champions
Kuva: Monique Limbos

Ronnie O’Sullivan pelaa 1. kierroksen ottelunsa tiistaina, kun Mastersissa vastaan asettuu Jack Lisowski. Matsi käynnistyy klo 15:00.

Mastersissa on saatu kaksi pelipäivää pakettiin. Jatkoon ovat selvinneet Mark Williams, Neil Robertson, John Higgins ja Barry Hawkins. Tiistaina on tarjolla jälleen kaksi jatkopaikkaa, kun Ronnie O’Sullivan kohtaa Jack Lisowskin ja Mark Selby Stephen Maguiren.

Tietysti suurimmat katseet kohdistuvat The Rocketin suoritukseen, sillä legendalta odotetaan menestystä Alexandra Palacesta. Lisowski ei ole kuitenkaan helppo nakki, mikäli miehen pelihuumori on kohdillaan. Jopa liian hyökkäävästikin välillä pelaava Lisowki on erittäin viihdyttävä pelaaja, jolta nähdään ajoittain mielettömiä pussituksia. Rohkeus kuitenkin on maksanut toistaiseksi isosti ja lopullinen läpimurto aivan maailman eliittiin on jäänyt uupumaan.

Mainos:

O’Sullivan ja Lisowski ovat kohdanneet historian aikana kolmesti. Näistä kaikki on mennyt The Rocketin nimiin ja jopa todella selvin numeroin.

Mikään muu ei ole odotettavissa myöskään tiistaina, sillä O’Sullivanilla on alla upea turnausvoitto World Grand Prixista, kun taas Lisowski on ollut enemmän tai vähemmän ongelmissa koko kauden. Myöskään kansainväliset vedonlyöntiyhtiöt eivät anna juurikaan saumoja Lisowskille, sillä esimerkiksi Coolbetilla O’Sullivanin kerroin on vain 1.33.

Matsi käynnistyy klo 15:00 ja se on nähtävillä Eurosportin kautta.


Pelaajat: ,
Turnaukset:
Edellinen artikkeliVideo: Mark Williams esitteli uskomattoman pussituksen – löi snookerista pinkin sisään yhdellä kädellä
Seuraava artikkeliRonnie O’Sullivan aloitti Mastersin huikeasti – Jack Lisowski täysin voimaton