Ronnie O’Sullivan kohtaa Michael Holtin Champion of Champions -turnauksen avausottelussa

WST Pro Series Judd Trump Kurt Maflin snookerin Liang Wenbo Northern Ireland Open Champion World Open Shanghai Mastersin Shanghai Masters Judd Trump Tour Championship Ronnie O'Sullivan
Kuva: Monique Limbos

Ronnie O’Sullivan aloittaa Champion of Champions -turnauksen ottelunsa torstaina, kun mies kohtaa Michael Holtin klo 15:00. Tässä live stream otteluun!

Ronnie O’Sullivan – Michael Holt – ilmainen snooker live stream

Kovatasoisessa Champion of Champions -turnauksessa on menty toistaiseksi ilman yllätyksiä, joten moni odottaa vesi kielellä sitä, että myös O’Sullivan etenee välieriin ja nähtäisiin todellinen huippukamppailu.

Ennen välieriin pääsy on otettava kaksi voittoa. Ensimmäinen este on Michael Holt, jonka jälkeen pitäisi pystyä kaatamaan voittaja otteluparista Mark Allen – Scott Donaldson. Varsinkin Allen olisi kova haaste lyötäväksi, joten ilmaiseksi ei The Rocket tule neljän parhaan joukkoon selviämään.

Holt-ottelu on ohjelmassa torstaina klo 15:00 ja mahdollinen toinen ottelu vielä samana iltana klo 21:00.

Kaikki ottelut näkyvät ilmaiseksi Unibet-TV:n kautta. Sinulla tarvitsee ainoastaan olla aktiivinen pelitili, jolla saldoa vähintään 1€. Mikäli sinulla ei ole vielä pelitiliä, niin saat sen auki TÄSTÄ LINKISTÄ!

LIVE STREAM AUKI!


Pelaajat: ,
Edellinen artikkeliJudd Trump esitteli historiallisen näytöksen – yli 100 pisteen breikkejä ennätyksellinen määrä
Seuraava artikkeliMark Selby teki hurjan nousun Kyren Wilsonia vastaan – nappasi paikan välieriin