Ronnie O’Sullivan tylyt sanat saivat John Higginsin raivostumaan – ”Häpeällistä”

Karen Wilson Jordan Brown Ronnie O'Sullivan Champion of Champions
Kuva: Monique Limbos

Ronnie O’Sullivan ei kerännyt irtopisteitään haastattelullaan, jossa legenda totesi, että ei suosittelisi snookerina lajina lapsilleen.

O’Sullivanilta kysyttiin Scottish Openin yhteydessä mielipidettä juniorisnookeriin liittyen.

– Jos rehellisesti puhun, niin mikäli minulla olisi poika, en antaisi hänen pelata snookeria, joten ehkä on hyvä, ettei hänellä ole siihen kunnon mahdollisuutta. Hän saisi ennemmin pelata golfia, jalkapalloa tai tennistä, O’Sullivan sanoi Eurosportin studiossa.

Mainos:

The Rocket kertoi mielipiteensä taustaksi sen, että kuinka raadollista snooker on, sillä vain murto-osa tienaa lajista isoja rahoja. Suurin osa ammattilaista poistuu turnauksista tyhjin käsin.

Toinen legenda John Higgins ei ollut mielissään kilpakumppaninsa sanomisista, vaan antoi tylyn vastineen O’Sullivanille.

– Se oli häpeällistä, mitä hän sanoi lapsiin liittyen. Oli hirveää, että joku noin taitava sanoo tuollaista, Higgins tylytti Eurosportille.

– Jos isäni olisi kuullut esimerkiksi Steve Davisin tai Jimmy Whiten sanovan, ettei lasten kannata pelata snookeria, ei hän olisi maksanut harrastustani. Oli hirveää, että Ronnie sanoi niin. Hänen pitäisi olla paremmin perillä, Higgins jatkoi haastattelussa.


Pelaajat:
Turnaukset:
Edellinen artikkeliVideo: Ronnie O’Sullivanilta uskomatonta urheiluhenkeä – korjasi tuomarin päätöksen ja kieltäytyi ottamasta vastustajan virhepisteitä
Seuraava artikkeliRonnie O’Sullivan ja John Higgins kohtaavat Scottish Openin välierässä