Ronnie O’Sullivan yritti mustamaalata English Openin olosuhteita – World Snooker paljasti kuvan yli puoli vuotta vanhaksi

maksimibreikit Scottish Open UK Championship International Championship Mark Williams Welsh Open Northern Ireland Open European Masters Snooker Jimmy White English Open Neil Robertson Ronnie O'Sullivanin masters snooker live stream Ronnie O'Sullivan Champion of Champions
Kuva: Monique Limbos

Ronnie O’Sullivan on aiheuttanut lausunnoillaan melkoisen härdellin English Openissa, sillä legenda haukkui kisapaikan ihan pystyyn.

World Snooker vastasi O’Sullivanin lausuntoihin välittömästi ja kertoi saaneensa pelaajilta vain hyvää palautetta tapahtumasta. Nyt tämä taistelu on saanut uuden, jopa koomiseen, käänteen, kun O’Sullivan julkaisi Twitterissä kuvan.

The Rocketin päivityksessä oli kuva likaisesta lattiasta, joka oli miehen mukaan otettu turnauspaikan ravintolasta. O’Sullivanin päivitys sai jopa hieman nolon käänteen, kun World Snooker vastasi ottaneensa yhteyttä ravintolaan ja heidän mukaansa kuvissa olevia kalusteita ei ole ollut puoleen vuoteen ravintolassa.

Mainos:

Näin ollen O’Sullivanin ottama kuva paljastuikin todella vanhaksi otokseksi, joten kyseessä oli jälleen yksi erikoinen teko pitkään listaan.

Nähtäväksi jää, että mitä kaikkea The Rocket vielä keksii pelien ulkopuolella, mikäli turnaus jatkuu vielä tuleville kierroksille.

Kuva: Monique Limbos


Turnaukset:
Edellinen artikkeli17-vuotias kiinalainen eteni jo 16 parhaan joukkoon English Openissa
Seuraava artikkeliRonnie O’Sullivan kaatoi Hossein Vafaein – seuraavaksi vastaan asettuu Mei Xiwen