Ronnie O’Sullivan nousi huikaisevaan voittoon ja eteni MM-välieriin!

Kurt Maflin snookerin Liang Wenbo Northern Ireland Open Champion World Open Shanghai Mastersin Shanghai Masters Judd Trump Tour Championship Ronnie O'Sullivan
Kuva: Monique Limbos

Ronnie O’Sullivan tehtaili todella komean nousun snookerin MM-kisojen puolivälierässä, kun mies kiipesi pitkältä takamatkalta voittoon.

Mark Williamsin ja Ronnie O’Sullivanin ottelusta tuli juurikin niin huikaiseva näytös, kun sopi odottaa. Williams sai loistavan startin otteluun ja ensimmäinen sessio päättyi miehen 6-2-johtoon.

Toisessa sessiossa Williams piti tiukasti kiinni johtoasemastaan, sillä pienelle hengähdystauolle lähdettiin 8-4-johdossa. Tämän jälkeen kuitenkin O’Sullivanin puolelta nähtiin täydellinen herääminen. Flow-tilassa pelannut The Rocket nappasi neljä peräkkäistä erävoittoa ja nousi jo 8-8-tasapeliin.

Tiistai-iltana pelattuun viimeiseen ja ratkaisevaan sessioon lähdettiin niin kutkuttavista asetelmista, että varmasti jokainen snookerin ystävä löysi tiensä TV:n äärelle.

Williams oli koonnut ajatuksensa tauolla ja mies voitti ensimmäisen erän napaten 9-8-johtoaseman. Tämän jälkeen kumpikin voitti yhden lisää, joten tilanne oli edelleen Williamsin hyväksi 10-9.

Tuohon loppui kuitenkin kokeneen kehäketun juhlat, sillä Ronnie O’Sullivan löysi jostain mestarillisen pussitusvireen. Toinen toistaan pidemmät breikit tarkoittivat lopulta sitä, että The Rocket nappasi 13-10-voiton ja paikan välieriin, jossa vastaan asettuu Mark Selby.

Välierän ensimmäinen sessio on luvassa keskiviikkona klo 21:00.


Pelaajat: ,
Turnaukset: