Ronnie O’Sullivan teki uskomattoman nousun voittoon – Jimmy Whiten jymy-yllätys kuivui kokoon

Shanghai Masters Tour Championship Players Championship Ronnie O'Sullivanin World Open Macau Masters Jordan Brown Scottish Open The Masters Ronnie O'Sullivan
Kuva: Monique Limbos

Ronnie O’Sullivan joutui todella tiukille legendojen kohtaamisessa, kun Jimmy White karkasi ottelussa jo kolmen freimin karkumatkalle.

Champion of Champions -turnauksessa nähtiin torstaina huikea jännitysnäytelmä, kun kaksi snookerin legendaa iski yhteen. O’Sullivan oli ottelussa selvä ennakkosuosikki, mutta 57-vuotias Jimmy White osoitti, että keppi pysyy edelleen kauniisti käsissä.

White aloitti ottelun terävästi vieden kaksi ensimmäistä freimiä nimiinsä. O’Sullivan ei saanut peliään kulkemaan vielä kolmannessakaan erässä ja myös se meni Whiten nimiin. Näin ollen Whiten yllätysvoitto oli enää yhden ainoan erävoiton päässä.

Mainos:

Neljännessä freimissä The Rocket sai vihdoin pelistä hieman paremman otteen ja ilmoittautui mukaan voittotaisteluun. Myös viides freimi meni O’Sullivanin nimiin, joten White oli enää 3-2-johdossa.

Seuraava freimi osoittautuikin käännekohdaksi, sillä White sai loistavan mahdollisuuden voittoon. Tämä sauma jäi kuitenkin hyödyntämättä ja O’Sullivan nousi rinnalle ja ohi. Katkaisufreimi ratkesi The Rocketin 76 pisteen breikkiin, mikä tarkoitti sitä, että pelit jatkuvat illalla klo 21:00. Tuolloin vastaan asettuu joko Stuart Bingham tai John Higgins.

Tämän mustan missaaminen kävi kalliiksi Jimmy Whitelle


Kuva: Monique Limbos


Pelaajat: ,
Turnaukset:
Edellinen artikkeliEnnakko: Kuudesti MM-kisojen finaalissa pelanneet Ronnie O’Sullivan ja Jimmy White kohtaavat torstaina
Seuraava artikkeliRonnie O’Sullivan jatkaa klassikko-otteluita – nyt vastaan asettuu John Higgins