Ronnie O’Sullivan paljasti syitä The Mastersista poisjääntiin

European Masters Snooker Jimmy White English Open Neil Robertson Ronnie O'Sullivanin masters snooker live stream Ronnie O'Sullivan Champion of Champions
Kuva: Monique Limbos

Legenda Ronnie O’Sullivan kohahdutti snookerfaneja, kun mies kieltäytyi kutsusta perinteiseen The Masters -turnaukseen.

Tammikuussa Lontoossa järjestettävä The Masters on yksi vuoden arvostetuimmista turnauksista, sillä kutsuturnaukseen pääsee mukaan vain 16 pelaajaa. Näin ollen turnauksen jokaisessa ottelussa nähdään maailmanluokan tähti ja jokainen pelaajaa hamuaa kutsua Alexandra Palaceen.

O’Sullivan ei kuitenkaan välittänyt osallistua vuoden 2020 turnaukseen, vaan mies ilmoitti hyvissä ajoin jättäytyvänsä sivuun. Nyt legenda avasi poisjääntiään Stephen Hendryn järjestämässä Instagram-livelähetyksessä.

– Masters on vaikea, koska asun Lontoossa ja kaikki kyselevät minulta lippuja. Tämän lisäksi mukana on paineita ja mediaa. Vuoden 2019 turnauksessa media pidätteli minua kolme tuntia välieräottelun jälkeen, Ronnie O’Sullivan totesi.

O’Sullivan tiedetään persoonana, jota medialle puhuminen ei voisi vähempää kiinnostaa. Ei olisikaan ihme, vaikka vastaavia temppuja nähtäisiin tulevaisuudessakin, kun kiinnostus on vähänkin laskussa.


Pelaajat:
Turnaukset: