Legenda Ronnie O’Sullivan aloittaa MM-kisat lauantaina

MM-finaali Ronnie O'Sullivan Anthony McGill
Kuva: YouTube

Ronnie O’Sullivan aloittaa snookerin MM-kisat lauantaina, kun vastaan asettuu nuori kiinalainen Pang Junxu. Näin katsot ottelun TV:stä.

O’Sullivan lähtee turnaukseen suurimpana mestarisuosikkina (Coolbetin kerroin 5.00). Kulunut kausi on ollut kuitenkin haastava, joten siltä osin ilmassa on vahvoja kysymysmerkkejä siitä, miten legenda saa puristettua itsestään vielä irti hermoja raastavissa MM-kisojen otteluissa.

Avauskierroksella ongelmia ei kuitenkaan pitäisi tulla, sillä kiinalainen Pang Junxu on täysin eri tason pelaaja kuin The Rocket. Vasta 23-vuotias kiinalainen voi tulevaisuudessa olla kova tekijä, mutta nyt aika ei ole vielä oikea.

Mainos:

Onkin mielenkiintoista nähdä, miten O’Sullivan pystyy asennoitumaan peliin, jossa hän on jättimäinen ennakkosuosikki. Miehet ovat kertaalleen kohdanneet uran aikana ja tuolloin voiton vei Pang Junxu. Onko luvassa toinen ihme?

Katso Ronnie O’Sullivan – Pang Junxu TV:stä – näin aukeaa live stream

Kaikki MM-kisojen ottelut näkyvät suorana discovery+-palvelussa. Otteluita välitetään suorina lähetyksinä myös vapaasti katsottavalla Kutonen-kanavalla. Kutosen lähetykset selostaa Aki Kauppinen ja Eurosportin lähetykset Kauppinen sekä Ville Pasanen.

Kutosen lähetykset Snookerin MM-kisoista:

La 15.4. klo 21, 1. kierroksen ottelu
Su 16.4. klo 21, 1. kierroksen ottelu
Pe 28.4. klo 21, välierä
La 29.4. klo 21, välierä
Su 30.4. klo 21, loppuottelun 2. jakso
Ma 1.5. klo 15, loppuottelun 3. jakso
Ma 1.5. klo 21, loppuottelun 4. jakso


Turnaukset:
Edellinen artikkeliRonnie O’Sullivan: ”Rakastan snookeria edelleen”
Seuraava artikkeliO’Sullivan, Robertson ja Ding estradille – MM-kisat alkakoon