Masters-voittaja Ronnie O’Sullivan on kehissä jälleen tiistai-iltana

Shanghai Mastersin Northern Ireland Open Champion of Champions Ding Junhui pääsarjaan Ronnie O'Sullivan Welsh Open snooker live stream Ronnie O'Sullivan | FinnSnooker.com
Kuva: Monique Limbos | Ronnie O'Sullivan | FinnSnooker.com

Sunnuntaina Mastersin voittanut Ronnie O’Sullivan ei saanut kuin yhden vapaapäivän, kun kausi jälleen jatkuu World Grand Prixin merkeissä.

O’Sullivan voitti historiallisen Mastersin monessa mielessä, sillä miehestä tuli kaikkien aikojen vanhin turnauksen voittanut pelaaja. Tämän lisäksi kyseessä oli jo legendan kahdeksas voitto, mikä on kaikkien aikojen suurin lukema.

Nyt The Rocketin pitäisi pystyä motivoimaan itsensä nopeasti, sillä kausi saa jatkoa jo tiistai-iltana, kun O’Sullivan kohtaa World Grand Prixin avauskierroksen ottelussa kiinalaisen Pang Junxun. Tasoero kaksikon välillä on valtaisa, joten ennakkosuosikista ei ole kahta sanaa.

Mainos:

Kiinalaisen mahdollisuuksia ei suinkaan kannata kuitenkaan vähätellä, sillä O’Sullivanin motivaatio on täydellinen mysteeri Mastersin jäljiltä. Välillä legenda on ollut pienemmissä turnauksissa suorastaan haluton, mikä on johtanut todella helppoihin virheisiin sekä tippumiseen aikaisessa vaiheessa. Mielenkiinnolla odotetaan, että millainen O’Sullivan pöydälle tulee, sillä mies itse pitkälti määrittelee lopputuloksen omalla esityksellään.

Ottelu on ohjelmassa klo 22:00. TV:stä turnauksen välittää Eurosport sekä Discovery+.


Pelaajat:
Turnaukset:
Edellinen artikkeliAli Carter haukkui Mastersin finaalin yleisön – ”Ääliöitä”
Seuraava artikkeliRonnie O’Sullivan tylytti Ali Carteria ja nosti keskisormen pystyyn – ”Kaivaa hautaansa”