Ronnie O’Sullivan palasi tauolta täydellisellä tavalla – vastustajilla ei mitään mahdollisuuksia

Tour Championship Players Championship Ronnie O'Sullivanin World Open Macau Masters Jordan Brown Scottish Open The Masters Ronnie O'Sullivan
Kuva: Monique Limbos

Ronnie O’Sullivan oli erittäin valmiina, kun snookerin kausi jatkui Championship League -turnauksen merkeissä. Jatkopaikka irtosikin helpolla tavalla.

Ronnie O’Sullivan aloitti turnauksen kaatamalla Kishan Hiranin numeroin 3-0. The Rocket painoi heti ensimmäiseen freimiin 112 pisteen breikin, jota seurasivat 52 ja 65 breikit.

Myös toisessa ottelussa meno oli yhtä jäätävää, sillä ottelu käynnistyi O’Sullivanin toimesta 116 pisteen breikillä. Seuraaviin eriin syntyivät 82 ja 80 pisteen breikit, mikä tarkoitti sitä, että Michael Georgiou kaatui suoraan 3-0.

Mainos:

Kolmas ottelu ei juurikaan poikennut kaavasta, sillä loppunumerot olivat O’Sullivanille tylysti 3-0. Tällä kertaa ottelu ei käynnistynyt sadan pisteen breikillä, mutta kahdessa jälkimmäisessä erässä syntyivät 97 ja 93 pisteen breikit.

Näin ollen O’Sullivan jatkaa puhtaalla pelillä matkaansa 16 parhaan joukkoon. Pudotuspelit käynnistyvät ensi viikon aikana, kun kaikki alkulohkot on saatu pelattua.

Kaikki Championship Leaguen ottelut näet suorana lähetyksenä! Tsekkaa tarkemmat lisätiedot TÄÄLTÄ!


Pelaajat:
Turnaukset:
Edellinen artikkeliKuva: Ronnie O’Sullivan palasi kehiin muuttuneena miehenä – naamaa peitti tuuheat viikset
Seuraava artikkeliKuva: Neil Robertson antoi vastauksen Ronnie O’Sullivanille – tässä australialaisen korona-look!