Ronnie O’Sullivan esitti huimat pussitukset MM-välierässä – ”Parhaat koskaan näkemäni”

maksimibreikit Scottish Open UK Championship International Championship Mark Williams Welsh Open Northern Ireland Open European Masters Snooker Jimmy White English Open Neil Robertson Ronnie O'Sullivanin masters snooker live stream Ronnie O'Sullivan Champion of Champions
Kuva: Monique Limbos

Ronnie O’Sullivan on tiukasti kiinni finaalipaikassa, sillä mies johtaa välierää John Higginsiä vastaan numeroin 10-6.

The Rocketin startti välierään oli tahmea, sillä tappioasema oli jo 0-3. Tämän jälkeen legenda kuitenkin heräsi pelaamaan ja nappasi erävoittoja nimiinsä. Matkan varrelle mahtui myös kerrassaan uskomattomia pussituksia.

Varsinkin perjantain viimeisessä freimissä O’Sullivan esitti sellaiset lyönnit, jotka ovat omiaan katkaisemaan vastustajan selkärankaa. Higgins oli tiukasti kiinni 9-7-kavennuksessa, mutta O’Sullivan nousi upeasti rinnalle ja ohi.

Mainos:

O’Sullivan pussitti freimin aikana todella vaikean punaisen sekä mustan peräkkäin. Se oli käännekohta koko erään ja sai myös asiantuntijat Eurosportin studiossa häkeltymään.

– Musta ja punainen pallo ovat parhaat koskaan näkemäni peräkkäiset lyönnit MM-kisoissa, entinen huippupelaaja Alan McManus ylisti.

Ronnie O’Sullivan esitti huikeat pussitukset

https://twitter.com/eurosport/status/1520084871661637638?s=20&t=Z2XyqQJPHVMqyvuvpQzsvA

Pelaajat:
Turnaukset:
Edellinen artikkeliJudd Trump nauratti MM-kisoissa – höynäytti tuomaria pahemman kerran
Seuraava artikkeliSnookerlegenda Jimmy Whitelle kävi todella nolo kömmähdys Eurosportin studiossa