Ronnie O’Sullivan kohtaa avauskierroksella amatööri Ross Bulmanin

WST Pro Series Judd Trump Kurt Maflin snookerin Liang Wenbo Northern Ireland Open Champion World Open Shanghai Mastersin Shanghai Masters Judd Trump Tour Championship Ronnie O'Sullivan
Kuva: Monique Limbos

Ronnie O’Sullivan aloittaa UK Championshipin voiton puolustamisen torstaina, kun vastaan asettuu amatööri-statuksella pelaava Ross Bulman. Tässä live stream otteluun!

Ronnie O’Sullivan – Ross Bulman – snooker live stream

O’Sullivan eteni viime turnauksessa aina finaaliin asti, mutta sitten voittoputki katkesi, kun Judd Trump oli askeleen verran parempi napaten Northern Ireland Openin voiton. The Rocket kuitenkin osoitti, että hieman heikompi jakso on historiaa ja peli on jälleen lähellä huippukuntoa.

UK Championship on niin perinteinen turnaus, että O’Sullivan haluaa varmasti olla kunnossa. Mieheltä tuskin tullaan näkemään ylimielisiä ja lepsuja ratkaisuja, mitä on totuttu näkemään hieman pienemmissä turnauksissa.

Bulmanilla ei kaiken järjen mukaan pitäisi olla mitään mahdollisuuksia yllätykseen, vaan voitto pitäisi mennä selvin numeroin O’Sullivanin hyväksi.

Kaksikon välinen ottelu käynnistyy torstaina klo 21:30 ja se on nähtävissä suorana lähetyksenä.

UK Championship -turnauksen otteluita pääset seuraamaan jälleen kerran ilmaiseksi Unibet-TV:n kautta. Ilmainen snooker live stream aukeaa, kunhan sinulta löytyy aktiivinen pelitili, josta löytyy vähintään 1€ pelirahaa. Mikäli sinulla ei ole vielä pelitiliä, niin saat sen auki TÄSTÄ LINKISTÄ!

AVAA LIVE STREAM!

Kuva: Monique Limbos


Pelaajat: ,
Turnaukset:
Edellinen artikkeliUK Championshipin 3. turnauspäivä – Trump ja O’Sullivan aloittavat urakkansa
Seuraava artikkeliRonnie O’Sullivanin ensimmäisestä ranking-voitosta tulee kuluneeksi tasan 26 vuotta – katso video