Ronnie O’Sullivan kohtaa keskiviikon iltaottelussa Ryan Dayn

Players Championship Ronnie O'Sullivanin World Open Macau Masters Jordan Brown Scottish Open The Masters Ronnie O'Sullivan
Kuva: Monique Limbos

Ronnie O’Sullivan pelaa English Openin 2. kierroksen ottelunsa keskiviikkona, kun klo 21:00 alkavassa ottelussa vastaan asettuu Ryan Day. Tässä live stream otteluun!

Ronnie O’Sullivan – Ryan Day – ilmainen snooker live stream

O’Sullivan kaatoi avauskierroksella ranskalaisen Brian Ochoiskin, jolle käynnissä oleva kausi on ammattilaisuran ensimmäinen. Nyt vastus kovenee selvästi, kun huomattavasti kokeneempi Ryan Day asettuu pöydän toiselle puolelle.

Miehet ovat kohdanneet historian aikana kahdeksan kertaa ja näistä kuusi on mennyt The Rocketin nimiin. Dayn edellinen voitto on vuodelta 2011, joten suosikkia ei varmasti tarvitse etsiä keskiviikon kamppailuun. Day on kuitenkin sen tason peluri, että mikäli O’Sullivan on hiemankin vajaa henkiseltä puolelta, niin luvassa on tippuminen ulos turnauksesta.

Mainos:

Ottelu on ohjelmassa keskiviikkona klo 21:00.

Kamppailu näkyy ilmaiseksi Unibet-TV:n kautta. Sinulla tarvitsee ainoastaan olla aktiivinen pelitili, jolla saldoa vähintään 1€. Mikäli sinulla ei ole vielä pelitiliä, niin saat sen auki TÄSTÄ LINKISTÄ!

LIVE STREAM AUKI!


Pelaajat: ,
Turnaukset: