lauantai, 28.01.2023
Koti Uutiset Ronnie O’Sullivan sai tahtonsa läpi – asetti turnaukseen osallistumiselle tiukan ehdon

Ronnie O’Sullivan sai tahtonsa läpi – asetti turnaukseen osallistumiselle tiukan ehdon

Karen Wilson Jordan Brown Ronnie O'Sullivan Champion of Champions
Kuva: Monique Limbos

Snookerin elävä legenda Ronnie O’Sullivan nähdään mukana kesäkuun alussa käynnistyneessä Championship League -turnauksessa.

O’Sullivanin osallistuminen ei ollut kuitenkaan mikään selviö, sillä mies halusi tehdä turvarajoituksiin pieniä muutoksia, jotta turnausjärjestäjät saivat myönteisen vastauksen.

Turnauksessa on koronaviruksen vuoksi tiukat turvajärjestelyt, sillä pelaajat testataan ennen areenalle saapumista, minkä jälkeen he eivät saa poistua areenan yhteydessä sijaitsevassa hotellista. Myös ruoat toimitetaan pelaajille huoneisiin, jotta ylimääräiseltä liikkumiselta vältytään.

Muun muassa Eurosport uutisoi, että O’Sullivan suostui turnaukseen pelaamaan sillä ehdolla, että mies saa tuoda areenalle omat ruokansa.

– Kysyin ruoasta ennen kuin suostuin pelaamaan. Selitin, ettei kukaan ole koskenut ruokaani viimeiseen kymmeneen viikkoon. En ole syönyt noutoannoksia, enkä antanut kenenkään kokata minulle. En antaisi kenenkään tehdä sitä puolestani juuri nyt, Ronnie O’Sullivan sanoi Eurosportin mukaan.

O’Sullivanin osallistumiseen kannattaa vielä laittaa pieni kysymysmerkki, sillä samassa yhteydessä legenda totesi, että jos hän ei tunne oloaan turvalliseksi, niin hän saattaa poistua vielä turnauspaikalta. The Rocketin pitäisi olla kehissä perjantaina, jolloin pelataan miehen lohkopelit.


Pelaajat:
Turnaukset:
Edellinen artikkeliLohkovoitto ratkaistiin erikoisella tavalla – Jack Lisowski joutui karusti ulos turnauksesta
Seuraava artikkeliRonnie O’Sullivan on tänään kehissä – tässä legendan perjantain aikataulu