Huimaa historiaa! Ronnie O’Sullivan voitti seitsemännen maailmanmestaruutensa!

snookerin discovery+ European Masters Ronnie O'Sullivan World Snooker Tour Ronnie O'Sullivanin

Ronnie O’Sullivan teki mielettömän suorituksen maanantai-iltana, kun legenda nappasi jo uransa seitsemännen maailmanmestaruutensa.

O’Sullivan oli täysin omaa luokkaansa tämän vuoden MM-kisoissa. Edes unelmafinaalista ei muodostunut hirveän suuri jännäri, koska The Rocket otti omansa jo avauspäivän aikana. Vaikka Trump taisteli maanantaina, niin ero oli aivan liian suuri kirittäväksi.

O’Sullivan nappasi lopulta himoituin tittelin numeroin 18-13. Samalla elävästä legendasta tuli historian vanhin snookerin maailmanmestari. Samalla O’Sullivan nousi jakamaan modernin ajan ennätystä maailmanmestaruuksien määrässä, sillä vain Stephen Hendry on onnistunut voittamaan MM-kisat seitsemän kertaa.

Mainos:

MM-finaalin hävinnyt Trump on ollut viime vuosien yksi suurimmista, mutta maailmanmestaruuksia on tullut tilille vain yksi. Tuo tapahtui vuonna 2019.

The Rocket oli silmin nähden liikuttunut taiston jälkeen, sillä kyyneleet silmissä ollut legenda halasi kilpakumppaniaan hartaasti. Myös perhe sai isot halaukset O’Sullivanilta.


Pelaajat:
Turnaukset:
Edellinen artikkeliMark Williamsilta kysyttiin ihmeellinen kysymys haastattelussa – latasi tiukan kuitin vastapalloon
Seuraava artikkeliLiang Wenbo tuomittiin naisen pahoinpitelystä – sai nyt kattojärjestöltä pitkän pelikiellon