Ronnie O’Sullivan jälleen suvereeni ennakkosuosikki – jatkuuko voittokulku torstainakin?

Northern Ireland Open Champion of Champions Ding Junhui pääsarjaan Ronnie O'Sullivan Welsh Open snooker live stream Ronnie O'Sullivan | FinnSnooker.com
Kuva: Monique Limbos | Ronnie O'Sullivan | FinnSnooker.com

Ronnie O’Sullivan on edennyt Northern Ireland Openissa jo 32 parhaan joukkoon. Torstaina panoksena on puolestaan paikka puolivälieriin.

Ronnie O’Sullivan – Stuart Carrington – snooker live stream:

O’Sullivan aloitti turnauksen 4-2-voitolla Oliver Linesista. Voittoputki sai jatkoa keskiviikkona, kun samoin lukemin kaatui vasta 16-vuotias Lei Peifan. The Rocketin esitykset ovat vielä ailahdelleet, sillä upeita pussituksia on seurannut virheitä eikä tasaisuus ole vielä löytynyt. O’Sullivanin rutiini on vain sellaisella tasolla, että muutamat virheet eivät maksa ottelun voittoa, mutta panosten kovetessa myös virheet on saatava pois.

Torstaina virheitä voi vielä muutamia tulla, sillä vastaan asettuva Stuart Carrington on selvä altavastaaja, jolle on vaikea antaa mitään mahdollisuuksia voittoon. Onkin erittäin todennäköistä, että O’Sullivan etenee neljännesvälieriin, jossa vastustajaksi tulisi sitten voittaja otteluparista Yuan Sijun-Ben Woollaston.

O’Sullivanin ja Carringtonin välinen ottelu käynnistyy klo 16:30 ja se näkyy suorana lähetyksenä.

Northern Ireland Open -turnauksen otteluita pääset seuraamaan jälleen kerran ilmaiseksi Unibet-TV:n kautta. Ilmainen snooker live streamin saat auki, kunhan sinulta löytyy aktiivinen pelitili, josta löytyy vähintään 1€ pelirahaa. Mikäli sinulla ei ole vielä pelitiliä, niin saat sen auki TÄSTÄ LINKISTÄ!

AVAA LIVE STREAM!

Kuva: Monique Limbos


Pelaajat: ,
Turnaukset:
Edellinen artikkeliStuart Bingham teki maksimibreikin Northern Ireland Openissa – katso video
Seuraava artikkeliLei Peifan teki ammattilaisuransa ensimmäisen 100 pisteen breikin – Ronnie O’Sullivan päätti kuitenkin lupauksen turnauksen