Ronnie O’Sullivan kohtaa toisella kierroksella sveitsiläispelurin

Shanghai Masters Tour Championship Players Championship Ronnie O'Sullivanin World Open Macau Masters Jordan Brown Scottish Open The Masters Ronnie O'Sullivan
Kuva: Monique Limbos

Ronnie O’Sullivan kohtaa UK Championship -turnauksen toisella kierroksella sveitsiläisen Alexander Ursenbacherin. Tässä live stream otteluun!

Ronnie O’Sullivan – Alexander Ursenbacher – ilmainen snooker live stream

Ronnie O’Sullivanilla ei ollut minkäänlaisia ongelmia avauskierroksella. Myöskään toisen kierroksen ei pitäisi aiheuttaa ongelmia, sillä Ursenbacher ei ole millään mittarilla legenda tasoinen kaveri.

Kuitenkin asenteen pitää olla kunnossa, sillä ei UK Championshipin kaltaisessa turnauksessa helpolla voittoja napsita.

Mainos:

Täytyy kuitenkin muistaa se, että O’Sullivan ei ole kertaakaan onnistunut voittamaan Ursenbacheria. Tilillä on yksi keskinäinen kohtaaminen vuodelta 2017 ja tuo meni sveitsiläisen nimiin 4-2.

Miesten toinen kohtaaminen on ohjelmassa sunnuntaina klo 15:00.

Ottelu näkyy ilmaiseksi Unibet-TV:n kautta. Sinulla tarvitsee ainoastaan olla aktiivinen pelitili, jolla saldoa vähintään 1€. Mikäli sinulla ei ole vielä pelitiliä, niin saat sen auki TÄSTÄ LINKISTÄ!

LIVE STREAM AUKI!


Pelaajat: ,
Turnaukset:
Edellinen artikkeliMatthew Selt pelasi historiallisen ottelun UK Championshipissä – ainoastaan kaksi pelaajaa pystynyt samaan tykitykseen
Seuraava artikkeliMark Selby ja Neil Robertson kohtaavat odotetussa puolivälierässä