Ronnie O’Sullivan piikittely sai kilpakumppanin hermostumaan – ”Saan mahdollisuuden heittää halpamaista vitsiä Ronniesta”

Shanghai Masters Tour Championship Players Championship Ronnie O'Sullivanin World Open Macau Masters Jordan Brown Scottish Open The Masters Ronnie O'Sullivan
Kuva: Monique Limbos

Ronnie O’Sullivan aiheutti jälleen pahennusta, kun legenda kommentoi Shaun Murphyn tapaa Northern Ireland Openissa.

Murphy kummastutti laji-ihmisiä Northern Ireland Openissa, jossa mies käytti ottelun aikana useampaa keppiä. Tämä on todellinen harvinaisuus, sillä usein tähdet luottavat siihen omaan luottokeppiinsä.

Myös O’Sullivan kiinnitti tähän huomiota, mutta legenda kommentoi tapaa omanlaisella sävyllä, joka harvemmin kerää kiitosta.

Mainos:

– Käyttäköön vaikka kolmea keppiä jos voittaa, mutta kun tulee jatkuvasti turpaan, kepin vaihtaminen ei näytä hyvältä. Kannattaa alkaa voittaa matseja ennen tuollaisen touhun aloittamista, O’Sullivan kuittasi Snooker HQ:n mukaan.

Shaun Murphy ei ollut mielissään The Rocketin puheista, vaan mies kuittasi takaisin podcastissa. Murphy muistuttaakin Ronnieta, että takaisin on tulossa, kun sauma siihen tulee.

– Milloin minun olisi sitten pitänyt vaihtaa keppiä? Vitsit ovat ok, mutta toivon että hän muistaa, kuka tämän aloitti sitten, kun hänen asiansa menevät pieleen tulevaisuudessa. Koska kaikki, jotka eivät ole eläneet tynnyrissä viimeistä 20 vuotta, tietävät ettemme ole parhaita kavereita, Murphy totesi The Onefourseven Snooker -podcastissaan.

– Tulee hetki, jolloin minä saan mahdollisuuden heittää halpamaista vitsiä Ronniesta. Ja arvaatko mitä? Tämän jälkeen minä oletettavasti käytän sen mahdollisuuden. Muista tämä, Ron: jos kertoo vitsejä, niiden pitäisi olla hauskoja, Murphy jatkoi.


Turnaukset:
Edellinen artikkeliJudd Trump nousi Wuhan Open mestaruuden myötä maailman eliittiin
Seuraava artikkeliChampion of Champions -turnauksen kaavio selvillä! Ronnie O’Sullivan herkulliseen lohkoon