Ensimmäinen sessio täynnä hermoilua – Ronnie O’Sullivan tauolle 6-2-johdossa

Karen Wilson Jordan Brown Ronnie O'Sullivan Champion of Champions
Kuva: Monique Limbos

Ronnie O’Sullivan oli terävämpi MM-finaalin ensimmäisessä sessiossa, joka merkittiin lopulta The Rocketin hyväksi selvin numeroin 6-2.

Ronnie O’Sullivan lähti finaaliin selvänä ennakkosuosikkina, mutta vastustaja Kyren Wilsonilla olisi ollut kaikki mahdollisuudet aiheuttaa järkytystä legendalle, sillä The Rocket oli tahmealla päällä. Useat helpot virheet eivät kuitenkaan maksaneet juurikaan mitään, sillä Wilson hermoili vielä astetta enemmän.

Finaalin ensimmäinen sessio jäikin laadullisesti aika laimeaksi, mutta se on toisaalta ymmärrettävää, koska molemmat miehet nappasivat perjantaina raastavat voitot välieristä. Se selvästi paistoi vielä kummankin tekemisestä, joten monet helpohkot pallot eivät olleet lähelläkään uppoamista.

Taso tulee kuitenkin varmasti nousemaan jo illalla, kun uusi sessio käynnistyy klo 21:30. Se on myös koko finaalin kannalta äärimmäisen tärkeä, koska Wilsonin jo käytännössä noustava mukaan peliin. Mikäli ero kasvaa entisestään, niin maailmanmestaruus on vaarassa jäädä haaveeksi.

Ottelu on katsottavissa ilmaiseksi. Ohjeet lähetyksen katsomiseen löydät TÄÄLTÄ!


Edellinen artikkeliMM-finaalin aika! Kumpi vie, Ronnie O’Sullivan vai Kyren Wilson?
Seuraava artikkeliHapuileva Ronnie O’Sullivan johtoasemassa MM-finaalin ratkaisevaan päivään