Ronnie O’Sullivan teki uskomattoman nousun – seuraavaksi luvassa legendojen taisto

Shanghai Masters Tour Championship Players Championship Ronnie O'Sullivanin World Open Macau Masters Jordan Brown Scottish Open The Masters Ronnie O'Sullivan
Kuva: Monique Limbos

Ronnie O’Sullivan oli jo kuilun partaalla The Mastersin avauskierroksella, kun mies oli tappiolla Ding Junhuille numeroin 5-3.

Kiinalainen Ding Junhui sai kamppailuun lentävän startin, sillä mies vei nimiinsä kolme ensimmäistä erää. The Rocket nousi kuitenkin taistelun ja otti nimiinsä kaksi seuraavaa. Ding Junhuin vastaus oli kuitenkin kylmä, koska taululle pamahti 129 pisteen breikki ja 4-2-johto.

O’Sullivan ei hätkähtänyt, vaan löi pöytään tasan sadan pisteen breikin ja nousi jälleen erän päähän. Kiinalainen karkasi kuitenkin jälleen tämän jälkeen kahden erän johtoasemaan upealla 128 pisteen breikillä. Näin ollen tilanne oli se, että Ding Junhui sai itselleen peräti kolme ottelupalloa.

Mainos:

Ensimmäinen niistä oli lähimpänä ratkaisua, mutta O’Sullivan onnistui taistelemaan 66-48-voiton. Seuraavat kaksi menivätkin sitten The Rocketin komennossa, joten legenda suoritti huikaisevan nousun ja lunasti paikkansa seuraavalle kierrokselle.

O’Sullivanin urakka jatkuu seuraavaksi maukkaalla kohtaamisella, sillä mies saa vastaansa toisen legendan John Higginsin. Ottelu on ohjelmassa perjantai-iltana klo 21:00.

The Masters tarjosi heti avauskierroksella isoja yllätyksiä, sillä niin Mark Selby kuin Neil Robertson lähtivät lauluun. Kun tähän päälle lyödään vielä Judd Trumpin poisjäänti koronan takia, niin altavastaajille olisi tonttia tarjolla.


Pelaajat: ,
Turnaukset:
Edellinen artikkeliGary Wilson turhautui totaalisesti – pamautti ohilyönnin jälkeen voimalla myös toista palloa
Seuraava artikkeliRonnie O’Sullivan ja John Higgins kohtaavat The Mastersissa