Ronnie O’Sullivan tulistui katsomossa seilanneelle yleisölle – lopetti pelaamisen ja istui tuolilleen

MM-finaali Ronnie O'Sullivan Anthony McGill
Kuva: YouTube

Ronnie O’Sullivan ei pitänyt lainkaan katsojien käytöksestä MM-puolivälierän aikana, kun yleisö vaelteli omille paikoilleen.

O’Sullivan keskeytti hetkellisesti kokonaan pelaamisensa, kun mies oli silmin nähden turhautunut yleisön toimintaan. Keskiviikkona käynnissä oli kaksi ottelua samanaikaisesti, minkä johdosta toista ottelua seuranneet katsojat olivat olleet tauolla. He palailivat takaisin omille paikoilleen juuri O’Sullivanin lyöntivuoron aikana, mikä sai legendan turhautumaan.

The Rocket valitteli tilannetta tuomarille, minkä jälkeen hän istui omalle paikalleen odottelemaan. Kun hetkellisesti näytti rauhoittuneen, niin O’Sullivan palasi pöydälle. Ovi kuitenkin aukesi jälleen ja lopputulos oli täysin sama, sillä mies antoi väkevän palautteen ja painui omalle paikalleen istumaan.

Mainos:

Turhautuminen purkautui myös tuomarin suuntaan, sillä O’Sullivan puhui erittäin negatiivissävytteisesti myös viattomana tilanteeseen olleelle Desislava Bozhilovalle.

O’Sullivan ei tämän välikohtauksen jälkeen saanut enää ainuttakaan erää, vaan Stuart Bingham eteni MM-välieriin 13-10-voitolla.

Ronnie O’Sullivan turhautui yleisöön MM-puolivälierän aikana


Pelaajat:
Turnaukset:
Edellinen artikkeliRonnie O’Sullivan on ulkona MM-kisoista! Stuart Bingham teki hurjan yllätyksen
Seuraava artikkeliStephen Maguire teki ällöttävän tempun kesken MM-kisaottelun – laittoi kärpäsen suuhunsa