Ronnie O’Sullivan vastasi tylysti kohun aiheuttaneelle Shaun Murphy – ”Hanki työ”

tuomari Players Championship English Open Northern Ireland Open WST Pro Series Judd Trump Kurt Maflin snookerin Liang Wenbo Northern Ireland Open Champion World Open Shanghai Mastersin Shanghai Masters Judd Trump Tour Championship Ronnie O'Sullivan
Kuva: Monique Limbos

Ronnie O’Sullivan ei pitänyt lainkaan Shaun Murphyn avautumisesta, jossa mies vaatii amatöörejä pois ammattilaisturnauksista.

Murphy kärsi UK Championship -turnauksen avauskierroksella shokkitappion kiinalaiselle Si Jiahuille. Tämän jälkeen Murphy latasi todella kovaa tekstiä.

The Rocket ei voinut olla hiljaa kuultuaan Murphyn sanomiset. O’Sullivan latasikin todella kovaa tekstiä takaisin päin.

– Sanoisin Murphylle, että ”hanki työ”. Tee jotain muuta. Pelaa snookeria vain huviksesi. Sinulla on valinnanvaraa, O’Sullivan kommentoi The Sunin mukaan.

– Rehellisesti. Toivon, että se tulee vain pahenemaan. Tämä on vasta alkua. Heidän on parempi etsiä joku toinen työ, jos he eivät pidä siitä.

O’Sullivan kertoi haastattelussa, että hänelle on vain sama ketä vastassa on.

– Minua ei kiinnosta ketä vastaan pelaa. Minä pelaan amatööreja, naisia ja tuomareita vastaan. Pelaan ketä tahansa vastaan. En välitä siitä. Kun menen pelaamaan niin tunnen itseni amatööriksi, O’Sullivan jatkoi.


Edellinen artikkeliRonnie O’Sullivan kohtaa toisella kierroksella Robbie Williamsin
Seuraava artikkeliVideo: Judd Trump tyhjensi pöydän suorastaan uskomattomalla tavalla