Ronnie O’Sullivan mollasi tylyllä tavalla ammattilaispelaajaa Eurosportin studiossa

MM-finaali Ronnie O'Sullivan Anthony McGill
Kuva: YouTube

Ronnie O’Sullivan toimii kommentaattorina käynnissä olevassa Welsh Openissa, josta mies vetäytyi turnauksen alla terveydellisten syiden vuoksi.

O’Sullivan ei ole koskaan pelännyt sanoa omaa mielipidettään, mikä on ajoittain myös suututtanut muita ammattilaispelaajia. Maanantaina The Rocket antoi taas palaa, kun mies kommentoi Welsh Openissa Mark Williamsin ja John Astleyn välistä ottelua.

Taisto päättyi odotetusti Williamsin voittoon, kun loppunumerot kirjattiin 4-2. Ottelun jälkeen O’Sullivan haukkui kovin sanoin Astleyn suorituksen.

Mainos:

– Hänellä ei ole snookeraivoja. Sellaiset pitää olla, The Rocket aloitti.

– Jotkut eivät tee oikeaa lyöntiä eivätkä he onnistu koskaan, koska he eivät ajattele kuten snookerpelaajat, O’Sullivan jatkoi.

O’Sullivanin mukaan maailmanlistan viiden kärjessäkin on pelaajia, joilla ei ole snookeraivoja, mutta he pärjäävät hyvän tekniikan ansiosta.

– Hänellä [Astleyllä] ei ole kumpaakaan. Kun ei ole kumpaakaan, ehkä pitäisi keksiä jotain muuta tekemistä, O’Sullivan tylytti Eurosportilla.

Astley aloitti ammattilaiskiertueella jo vuonna 2013. Menestys on ollut kuitenkin vaisua, eikä mies ole esimerkiksi koskaan selvinnyt snookerin MM-kisoihin. Ranking-lista näyttää tällä hetkellä Astleyn sijoitukseksi 78.

Ronnie O’Sullivan tylytti ammattilaispelaajaa Eurosportilla

https://twitter.com/eurosport/status/1757089167111065692?s=20

Pelaajat:
Turnaukset:
Edellinen artikkeliHistorian vanhin maksimin tekijä! John Higgins onnistui suorituksessa jo 13. kerran
Seuraava artikkeliLuca Brecel tyhjensi pöydän täysin jäätävällä tavalla