Ronnie O’Sullivan näytti poikkeuksellista urheiluhenkeä – laittoi tuomarin asettamaan pallon uudelleen ja tuhosi omat mahdollisuutensa breikkiin

Saudi-Arabian UK Championshipin Karen Wilson Jordan Brown Ronnie O'Sullivan Champion of Champions
Kuva: Monique Limbos

Ronnie O’Sullivan näytti jälleen kerran sen, miten snookerissa herrasmies-säännöt kulkevat aina mukana, vaikka panokset olisivat tapissa.

O’Sullivan ja Stuart Bingham pelasivat 12. erää, kun tilanne oli The Rocketille 6-5. O’Sullivan oli saamassa mahdollisuuden breikkiin, joka olisi voinut johtaa tärkeään erävoittoon.

Sitten nähtiin tilanne, joka näytti sen, miksi O’Sullivan on lajin kaikkien aikojen suurin ja mahtavin. Nimittäin mustan pussittamisen jälkeen valkoinen jäi hyvin lähelle mustan pistettä. Tuomari yritti tovin saada aseteltua mustan paikoilleen, mutta oli jo luovuttamassa sen pisteelle asettamisen suhteen.

Mainos:

Tässä vaiheessa The Rocket ilmoitti, ettei hänellä ole hyvä fiilis asiasta. Näin ollen tuomari nosti mustan ja lähti asettelemaan sitä uudelleen pisteelle. Tämä huikeaa urheiluhenkeä uhkunut tilanne johti lopulta siihen, että musta saatiin pisteelle, mutta se tuhosi O’Sullivanin saumat jatkaa breikkiä.

Bingham vei tämän jälkeen erän nimiinsä ja tasoitti lukemat 6-6:een. Tilanne on kahden session jälkeen 8-8 ja lopullisesti voittaja saadaan selville keskiviikkona klo 21:00 alkavassa sessiossa.

Ronnie O’Sullivan osoitti käsittämätöntä urheiluhenkeä

https://twitter.com/WeAreWST/status/1785706042938003638

Pelaajat:
Turnaukset:
Edellinen artikkeliMM-kisojen suuryllättäjä teki jättipaukun! Tiputti Judd Trumpin ja eteni välieriin
Seuraava artikkeliRonnie O’Sullivan on ulkona MM-kisoista! Stuart Bingham teki hurjan yllätyksen