Ronnie O’Sullivan on hysteerinen koronasta – ” Olen todella vainoharhainen sen suhteen”

Kurt Maflin snookerin Liang Wenbo Northern Ireland Open Champion World Open Shanghai Mastersin Shanghai Masters Judd Trump Tour Championship Ronnie O'Sullivan
Kuva: Monique Limbos

Ronnie O’Sullivan lähti lauluun European Mastersin toisella kierroksella, kun legenda kärsi shokkitappion Aaron Hillille.

O’Sullivan on aikaisemminkin kertonut olevansa bakteerikammoinen, mutta nyt koronan aikana mies on entistä tarkempi jokaisen liikkeensä suhteen. Legenda kertoikin, että European Mastersin alla todetut pelaajien tartunnat vaikuttivat suuresti keskittymiseen.

– Rehellisesti sanoen se sai minut tuntemaan vielä haavoittuvammaksi kuin jo sitä ennen olin. Pelaajat, jotka eivät läpäisseet testiä tai olivat yhteyksissä heidän kanssaan ovat olleet yhteyksissä myös muiden pelaajien kanssa, Ronnie O’Sullivan totesin The Sunin mukaan.

– Olen todella vainoharhainen sen suhteen. Ympäriltäni on kuollut ihmisiä ja olen nähnyt, kuinka vakava tauti se voi olla. Eikä kukaan kunnolla tiedä tämän pitkäaikaisvaikutuksia, joten en halua ottaa mitään riskejä ja suhtaudun asiaan todella vakavasti, O’Sullivan kuvaili  elämää koronaviruksen keskellä.


Pelaajat: