Ronnie O’Sullivan vetäytyi Scottish Openista – takana tutut syyt

maksimibreikit Scottish Open UK Championship International Championship Mark Williams Welsh Open Northern Ireland Open European Masters Snooker Jimmy White English Open Neil Robertson Ronnie O'Sullivanin masters snooker live stream Ronnie O'Sullivan Champion of Champions
Kuva: Monique Limbos

Scottish Open käynnistyi maanantaina 11. joulukuuta, mutta ilman Ronnie O’Sullivania, sillä legenda vetäytyi viime hetkellä pois turnauksesta.

O’Sullivanin oli tarkoitus kohdata maanantaina skotlantilainen Liam Graham, mutta ottelua ei koskaan nähty. O’Sullivan päätti vetäytyä jälleen pois terveydellisistä syistä. The Rocket on pelannut syksyn aikana todella säästeliäästi, sillä terveydelliset syyt ovat haitanneet tekemistä.

UK Championshipissä mies nähtiin ja turnaus päättyi voittoon. Se oli kuitenkin ilmeisen raskas setti, koska nyt legenda on jälleen tauon tarpeessa.

Mainos:

O’Sullivan onkin varmasti kääntänyt jo vahvasti katseensa tammikuun The Mastersiin, joka on yksi kauden kohokohdista. Tätä ennen O’Sullivan olisi kuitenkin tarkoitus nähdä tositoimissa vielä joulun jälkeen pelattavissa Macao Mastersissa, joka on kahdeksan pelaajan kutsuturnaus. Tapahtuma on ohjelmassa 26.-29.12.


Pelaajat:
Turnaukset:
Edellinen artikkeliPool-pelissä nähtiin käsittämätön tilanne – pallo pomppasi pussista takaisin pöydälle
Seuraava artikkeliLuca Brecelin lento lähti pahasti myöhässä – venähtänyt ottelu pelasti belgialaisen turnauksen