Ronnie O’Sullivan vetäytyy The Mastersista henkilökohtaisten syiden vuoksi

Ronnie O'Sullivan
Kuva: Monique Limbos

Ronnie O’Sullivan ei ole mukana tammikuussa pelattavassa The Masters -turnauksessa. Legenda ilmoitti jäävänsä sivuun henkilökohtaisten syiden vuoksi.

KISA: Veikkaa Scottish Open -finaalin suurin breikki ja voita huikea matka The Mastersiin!

The Masters -kutsuturnaus on ehkäpä vuoden isoin tapahtuma heti MM-kisojen jälkeen, sillä mukaan pääsee vain 16 parasta pelaajaa, jolloin turnauksen voittaminen vaatii heti ensimmäisestä kierroksesta lähtien kovia voittoja. Tämän vuoksi pelaajat ja fanit arvostavat The Mastersin voittamisen todella korkealle.

Tammikuussa pelattavan turnauksen suurin pettymys nähtiin jo kuukausi ennen pelien alkamista, kun O’Sullivan ilmoitti jäävänsä pois turnauksesta.  Elävä legenda on voittanut The Mastersin historiallisesti seitsemän kertaa ja myös viime vuonna mies pelasi finaalissa.

Tänä vuonna O’Sullivania ei kuitenkaan Alexandra Palacessa nähdä, vaan englantilaisen korvaa Ali Carter, jolle avautuu varmasti mieluisa mahdollisuus. Monelle snookerin ystävälle O’Sullivanin poisjäänti on suuri pettymys, koska mies olisi ollut ehdottomasti koko turnauksen seuratuin hahmo.

The Masters käynnistyy 12. tammikuuta ja finaali on ohjelmassa 19. tammikuuta.

Kuva: Monique Limbos