Ronnie O’Sullivan vetäytyy turnauksesta – ”Olen pahoillani”

Ronnie O'Sullivan maailmanlista

Ronnie O’Sullivan ilmoitti vetäytyvänsä seuraavaksi ohjelmassa olevasta German Mastersista terveydellisten syiden vuoksi.

O’Sullivan on osallistunut tällä kaudella säästeliäästi turnauksiin. Ne kilpailut, joissa hän on pelannut, ovat päättyneet menestykseen. Ei voida pitää kuitenkaan kovin suurena yllätyksenä, että The Rocket ei Saksaan matkusta, vaan ilmoitti jättävänsä turnauksen väliin terveydellisten syiden vuoksi.

German Masters on ranking-turnaus, mutta se ei kuulu niihin kalenterivuoden arvostetuimpiin tapahtumiin. Juuri näitä turnauksia O’Sullivan on tupannut jättämään väliin.

Mainos:

– Haluan kertoa kaikille faneilleni Saksassa, että joudun valitettavasti vetäytymään ensi viikon German Mastersista. Rakastan tapahtumaa ja fanejani Saksassa, mutta minun on asetettava terveyteni ja hyvinvointini etusijalle, O’Sullivan päivitti sosiaaliseen mediaan.

– Tämä on ollut väsyttävä ja haastava kausi tähän saakka, vaikka voittojen vuoksi se voikin vaikuttaa toiselta. Toivon, että ymmärrätte. Olen pahoillani, etten pääse paikalle. Toivottavasti näen teidät kaikki pian.


Pelaajat:
Turnaukset:
Edellinen artikkeliSuomen snookersalit – tässä listattuna kaikki pelipaikat
Seuraava artikkeliMarco Fu joutui luovuttamaan kesken ottelun – kärsi kiusallisesta vaivasta